Incidentas koncerte - nesivaldantis Lepsas pasiuntė Galkiną tiesiai nuo scenos (Video)  ()

Eilinis Grigorijaus Lepso skandalas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų dainininkas Grigorijus Lepsas eilinį kartą sukėlė skandalą. Koncerto Stavropolyje metu jis pasiuntė Maksimą Galkiną, Rusijos Federacijos teisingumo ministerijos pripažintą užsienio agentu, į vieną vietą.

„Maksimai Galkinai, gali eiti n****i“, - drėbtelėjo Lepsas.

Ten pat jis pasiuntė ir dainininkę Natalie. Putinistas pajuokavo, kad nupirko jai gėlių į kapines.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
6235 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Lepsas yra agresyviai nusiteikęs Galkino atžvilgiu dėl jo pozicijos į Ukrainoje vykstantį karą. Komikas kartu su Pugačiova ir vaikais plataus masto invazijos pradžioje išvyko į Izraelį, kur koncertavo, o dalį pajamų siuntė Ukrainos pabėgėliams.

Tačiau kodėl Lepsas nusiteikęs prieš Natalie, neaišku. Apie Kremliaus ir diktatoriaus Vladimiro Putino nusikaltimus dainininkė nutyli.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(45)
(-41)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()