[ŽT] FSB skelbia, ką Rusijoje norėjo nužudyti Ukrainos spec. tarnybos - Kremliuje būtų kilusi audra  ()

Rusijoje pranešama, kad FSB esą užkirto kelią pasikėsinimui į prokremlišką oligarchą Konstantiną Malofejevą, kuris finansiškai rėmė Rusijos Federacijos ginkluotąsias pajėgas Ukrainos Donbaso teritorijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai praneša Rusijos propagandos agentūra „RIA Novosti“.

„Jie užkirto kelią Ukrainos specialiųjų tarnybų organizuotam pasikėsinimui į visuomenės veikėjo, „Tsargrad“ įmonių grupės direktorių tarybos pirmininko Konstantino Malofejevo gyvybę“, – cituoja Rusijos Federacijos agentūra FSB.

Skelbiama, kad už pasikėsinimą nužudyti oligarchą esą slypi „Rusijos pilietis Denisas Kapustinas, gyvenantis Ukrainos teritorijoje ir jos kontroliuojamas, kuris taip pat yra vienas iš Rusijos savanorių korpuso organizatorių“.

Taip pat primenama, kad būtent jis dalyvavo „užpuolant kaimus Briansko srityje“.

 

Anot FSB, K. Malofejevo automobilį, kaip įtariama, planuota susprogdinti naudojant po transporto priemone pritvirtintą sprogstamąjį užtaisą, kaip buvo padaryta nužudant Rusijos propagandistę ir „V. Putino ideologo“ dukrą Darją Duginą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(18)
(-5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()