[ŽT] „Tai smūgis Ukrainos puolimui.“ Skelbiamas gudrus Putino planas (Video)  ()

„Tai kanibalų taktika. Atrodytų, kad jie smogia civiliams gyventojams, bet tai yra smūgis būsimam Ukrainos puolimui.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės mėnesį Ukraina patyrė 17 didžiulių apšaudymų „Šahedais“, sparnuotuosiomis ir balistinimės raketomis, kurių metu žuvo ir buvo sužeisti civiliai, įskaitant vaikus. Tačiau visa tai Rusija daro ne tik tam, kad keltų siaubą civiliams Ukrainos gyventojams ir džiaugtųsi savo nusikalstamų veiksmų pasekmėmis. Raketiniame terore yra ir racionalaus grūdo, kuris slypi tame, kad Ukraina negali pašalinti iš netoli Kyjivo esančių efektyviausių oro gynybos sistemų ir perkelti į frontą, kur jų labai reiks Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo metu, esant aviacijos trūkumui.

Tai Rusijos opozicijos lyderis, buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas Igoris Jakovenko sakė interviu su Natalija Vlaščenka, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Vlast&Vlashchenko“.

„Iki šiol, deja, mažai „Patriot“ įrenginių buvo perkelta ir Ukraina negali jų išvežti iš netoli Kyjivo esančių ir perkelti į fronto liniją. Ir būtent tai, jei nebus aviacijos (kaip suprantu, F-16 duos tik metų pabaigoje) gali uždengti Ukrainos puolimą iš oro“, – aiškino ekspertas.

 

Tačiau dėl nuolatinių raketų atakų prieš Kyjivą „Patriot“ įrenginių negalima perkelti, nes civiliai turi būti apsaugoti. „Tai kanibalų taktika. Atrodytų, kad jie smogia civiliams gyventojams, bet tai yra smūgis būsimam Ukrainos puolimui“, - reziumavo Jakovenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(3)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: