„Galvokite savo bukom galvom b**t, galvokite.“ Arestovyčius skelbia šokiruojantį pareiškimą (Video)  (1)

Oleksijus Arestovyčius pasižymėjo šokiruojančia kalba.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos politikas, tinklaraštininkas, aktorius, politikos ir karo apžvalgininkas, buvęs žvalgybos karininkas, Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovyčius pasižymėjo nauju išsišokimu. Žinomo politikos apžvalgininko ir publicisto Jurijaus Romanenko naujienų sraute jis pasakė „rinkiminę kalbą“, kurioje „liaudiškai“ paaiškino, kodėl ukrainiečiai turėtų jį išrinkti kitu prezidentu.

„Aš noriu jūsų paklausti, d*******i, b**t: jei nebalsuosite už mane, tai kam bus nuo to blogiau? Galvokite savo bukom galvom b**t, galvokite. Pasibaigus karui aš sėdėsiu jachtoje Ramiajame vandenyne, valgysiu omarus ir vesiu seminarus. Bet kas bus su jumis, jei nebalsuosite už mane?“ – paklausė Arestovyčius.

Anot Arestovyčiaus, ukrainiečiai neteisingai reaguoja į jo kalbas, kuriose išsakomos problemos, trukdančios ukrainiečiams kurti civilizuotą valstybę ir ypač laimėti karą.

„Jūs gi prašote, kad jus apgaudinėčiau, norite, kad nepasakočiau apie realybę. Jūs norite, kad jums visi sakytų, kokie jūs puikūs, šviesūs ir kokie jūs šlovingi. O jeigu jūs tokie puikūs, šviesūs ir šlovingi, tai kodėl Ukrainos BVP 2023 metais yra mažesnis nei 1991-aisiais? Paaiškinkite man. Ir kaip taip atsitinka, kad rusų „Lancetai“ mūšio lauke pataiko į vis daugiau taikinių, o mes nieko negalime padaryti? O mūsų „Lancetai“ taip ir nepasirodė. O kaip pas mus atsirado tokie mėsininkai vadai, kurie siunčia karius skersti, kad šiandien prezidentas priverstas atleisti visus karo komisarus? Tai puiki šlovinga tauta, kuri negali pripažinti, kad turi tam tikrų problemų?“ – sakė jis.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(36)
(19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: