„Gyrėsi, kad išlaikė demencijos testą.“ Realybė kitokia. Skelbiama, kas vyksta su Trumpu (Video)  ()

Trumpas ir toliau rodo rimtų pažinimo sutrikimų požymius savo pasirodymuose viešumoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas penktadienį sakydamas kalbą perspėjo, kad jei pažinimo sutrikimų“ turintis Bidenas bus perrinktas į aukščiausią postą, jis grąžins JAV į „ANTRA pasaulinį karą“, savo socialinio tinklo „X“ paskyroje rašo @yasminalombaert.

Toje pačioje kalboje Trumpas taip pat užsiminė, kad 2024 m. rinkimuose įveikė buvusį JAV prezidentą Baracką Obamą, tačiau greitai suvokęs, ką pasakė, stengėsi pakeisti minčių eigą.

Trumpas ir toliau rodo rimtų pažinimo sutrikimų požymius savo pasirodymuose viešumoje. Didėja susirūpinimas dėl jo gebėjimo formuoti sakinius ir nuosekliai dėstyti mintis.

Paskutiniu metu Donaldas Trumpas ne kartą gyrėsi socialiniuose tinkluose, kad 2020 m. puikiai „išlaikė“ demencijos testą. Šis testas įtraukė tokias užduotis, kaip atskirti gyvatę nuo dramblio ir prisiminti žodžių „asmuo, moteris, vyras, kamera, televizorius“ eilę.

 

Anksčiau per spaudos konferenciją apie COVID pandemiją Trumpas teigė, kad „1917 m.“ pandemija „tikriausiai užbaigė Antrąjį pasaulinį karą“.

Sakydamas kalbą 2019 m., Trumpas tvirtino, kad Amerikos kareiviai revoliucinio karo metu saugojo oro uostus.

Tuo tarpu prezidentas Bidenas šiuo metu vadovauja NATO pastangoms paremti Ukrainos bandymus atsilaikyti prieš Rusijos invaziją ir atskleisti Rusijos kariuomenės pažeidžiamumą bei silpnumą.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(10)
(-4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: