[ŽT] „Kas tu toks??? Tu bukas šaitanas. Kaip tu drįsti kritikuoti?“ Solovjovas užsipuolė kovotoją. Kas nutiko? (Video)  (1)

Rusijos propagandistas užsipuolė Dagestano kovotoją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propagandistas Solovjovas rado vertą priešininką mažai žinomo Dagestano MMA kovotojo Khasano Magomedšaripovo asmenyje. Jis sukritikavo spalio 29 d. Machačkalos oro uoste įvykusį pogromą, į tai sportininkas patarė Solovjovui geriau pasirūpinti savo sūnumi.

Rusijos propagandistas Vladimiras Solovjovas piktai sureagavo į mišrių kovos menų kovotojo Khasano Magomedšaripovo žodžius, sukritikavusio televizijos laidų vedėją dėl Londone gyvenančio ir modelių versle dirbančio sūnaus.

Reiškia, taip. Kas tu toks??? Tu bukas šaitanas. Kaip tu drįsti kritikuoti? Tu esi velnias! Šaitanas, o ne Dagestanas! Ir tu ne musulmonas, o šaitanas, taigi supranti. Beje, studijavai Amerikoje, ten kovojai? Ir dabar ten rungtyniauji, MMA, nuostabioje „Bellator“ lygoje. Taigi, tu, šaitane, klausyk. Tu skelbi klastotę, kurią numetė Ukrainos CIPSO. Bet, matyt, esi kvailas, tu negali to suvokti“, – isteriškai aiškino Solovjovas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(30)
(-26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: