[ŽT] „Jis tyčiojasi?..“ Apstulbę net rusai. Ką padarė Putinas Kazachstane (Video)  ()

Putinas vėl iškraipė Kazachstano vadovo Tokajevo vardą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinas ketvirtadienį, kelionės į Astaną metu, kreipdamasis į Kazachstano prezidentą Kasymą Žomartą Tokajevą, vėl negalėjo ištarti jo vardo. Tai jau ketvirtas kartas, kai jam bėdų pridaro kreipimasis į kaimyninės šalies vadovą.

Dvišalių derybų pradžioje, kreipdamasis į Tokajevą, V. Putinas, prieš ištardamas Kazachstano lyderio vardą ir pavardę, 2 sekundėm stabtelėjo ir galvojo. Tačiau pirmą kartą jis vis tiek nesugebėjo taisyklingai ištarti vardo ir pavadino prezidentą „Kamiliu Ževanovičiumi“.

Po to jis dar 2 sekundes patylėjo ir tada jau sugebėjo aiškiai ir taisyklingai ištarti Tokajevo vardą ir patronimą. Šioje kalboje V. Putinas padėkojo Tokajevui už kvietimą į Kazachstaną.

 

Putinas Kazachstano prezidento vardą nuolat taria su klaidomis. Socialinių tinklų vartotojų nuomonės skiriasi: dalis auditorijos teigia, kad senatviški V. Putino pokyčiai atsispindi jo pažintiniuose ir kalbiniuose gebėjimuose. Kiti mano, kad jis sąmoningai iškraipo Kazachstano prezidento vardą dėl šimtaprocentinio lojalumo Rusijai karo su Ukraina metu stokos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(4)
(0)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: