[Žinios trumpai] Dronas nufilmavo kaip uraganine ugnimi Ukrainos kariai sunaikino šarvuočių koloną (Video)  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 54-osios motorizuotosios šaulių brigados kariai Donecko srityje visiškai sunaikino Rusijos šarvuočių koloną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paviešintame vaizdo įraše matoma maždaug keliolikos šarvuočių kolona, kuri veržimosi metu buvo apšaudyta iš Ukrainos artilerijos.

Atitinkamą vaizdo įrašą, nufilmuotą dronu, socialiniuose tinkluose paskelbė fondas „Grįžk gyvas“.

„Ukrainos kariai iš 54-osios specializuotos šaulių brigados K2 padalinio parodė priešui Donecko srityje, kas nutinka, kai Rusijos technika stoja į mūšį prieš mūsų gynėjus. Užpuolikai liko degti kelkraštyje. Taip bus su kiekvienu, kuris tiki, kad turi teisę atvykti į mūsų kraštą su ginklais“, – rašoma žinutėje.

 

 

„Grįžk gyvas“ yra vienas didžiausių fondų, padedančių Ukrainos kariuomenei, kariaujančiai Donbase, o nuo 2022 m. prasidėjus plataus masto Rusijos invazijai į Ukrainą, kariuomenei ir savanoriams toje teritorijoje, kurioje jie aktyviai dalyvauja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(0)
(61)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: