[Žinios trumpai] Tai ne pokštas: Rusija galės stoti į NATO  (14)

„Demokratijai nėra nieko neįmanomo“, – sakė Stoltenbergas, kalbėdamas apie Rusijos įstojimo į NATO galimybes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NATO generalinis sekretorius Jensas Stoltenbergas pripažino Rusijos įstojimo į Aljansą galimybę po Putino pasitraukimo. Generalinis sekretorius išreiškė įsitikinimą, kad demokratija Rusijoje tikrai laimės.

Apie tai pranešė Censor.NET, remdamasis Stoltenbergo interviu „Newspaper of Europe“, praneša „Meduza“.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6598

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Demokratijai nėra nieko neįmanomo“, – sakė Stoltenbergas, atsakydamas į klausimą, ar Rusija po Putino gali tapti NATO nare ir Europos saugumo sistemos dalimi.

Generalinis sekretorius pridūrė, kad ekspertai anksčiau atmetė galimybę Baltijos šalims įstoti į NATO. Tačiau, nepaisant skeptikų nuomonės, taip atsitiko.

 

„Taigi demokratija tikrai nugalės – tik klausimas, kada tai įvyks. Laisvė yra geriau nei nelaisvė, demokratija yra geriau nei autoritarizmas“, – pridūrė jis.

Stoltenbergas pabrėžė, kad tiki laisva atvira visuomene, kurioje žmonės nebijo sakyti tiesos ir ką galvoja, o lyderiai renkami demokratiškai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(15)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (14)