[Žinios trumpai] Rusijos kareivių žmonos palaiko ukrainiečių moterų prievartavimą - neįtikėtiną pokalbį perėmė Ukrainos žvalgyba (Video)  ()

Rusijos kariai Ukrainoje įvykdo daug nusikaltimų prieš civilius. Seksualinė prievarta prieš moteris šiame kare yra labai dažna tragedija, o tai, kad tam buvo ruošiamasi, patvirtina ir nukautų rusų karių kišenėse randami prezervatyvai. Gali būti, kad karių žmonos pačios jų pridėjo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos saugumo tarnybų perimtuose rusų karių pokalbiuose su šeimomis girdima daug baisių dalykų. Žmonos vardina, ką reikėtų pavogti, jauni kariai pasakoja apie tai, kad valgo šunis ar šaudo į civilių automobilius. Jei išgyvens, jie grįžę bus laikomi didvyriais, o jų šeimos džiaugsis naujais kilimais, kompiuteriais ar net automobiliais.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6238

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Tačiau panašu, kad rusų karių žmonos pritaria ir prievartavimui. Štai kokį pokalbį perėmė SBU:

Žmona savo vyrui sako „Nagi, prievartauk Ukrainos moteris ir man nieko nesakyk, aišku?“. Vyras pasitikslina, ar gerai suprato, jo moteris jam patvirtina ir dar kartą paprašo, kad jis jai apie tai nepasakotų. „Aš tau duodu leidimą“, sako moteris. Staiga prašymas prievartauti tampa ne moraliniu, kriminaliniu ir žmogiškumo, o ištikimybės klausimu. Vyras, atrodo, džiaugiasi sulaukęs tokio leidimo.

(11)
(16)
(-5)

Komentarai ()