[Žinios trumpai] Rusija paskelbė, kad Mariupolio jūrų pėstininkai jau pasidavė, šie paskelbė žinutę kaip yra iš tikro (Video)  ()

Jūrų pėstininkai padėkojo Ukrainos žmonėms už paramą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-13 [Žinios trumpai] Rusija paskelbė, kad Mariupolio jūrų pėstininkai jau pasidavė, šie paskelbė žinutę kaip yra iš tikro (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

36-osios brigados jūrų pėstininkai, gindami Mariupolį nuo rusų, perdavė vaizdo žinutę, kurioje tikino, kad nepalieka savo pozicijų ir lieka ištikimi Ukrainai, bei prašė prisiminti pasipriešinimo kainą ir apginti pergalę. 

Vaizdo įrašą paskelbė „1+1“ žurnalistė Natalija Nagornaja.

Nagornaja paaiškino, kad 36-osios brigados jūrų pėstininkai jai atsiuntė vaizdo įrašą, kuris buvo „įrašytas apie 5 val. Mariupolyje“. Ji paskelbė vaizdo įrašą, „kad niekas negalėtų pasakyti, kad jie ką tik pasidavė“.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6228

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Žurnalistė pabrėžė, kad kovotojai „vis dar laikosi, bet nėra į ką įsikibti“ – taigi „laikrodis tiksi“.

„Šlovė Ukrainai! Mes esame Mariupolio gynėjai, 36-oji jūrų pėstininkų brigada, kuri vis dar atlieka šio miesto gynybą. Mes neužleidome savo pozicijų. Mes išlaikėme kiekvieną šio miesto gabalėlį kur tik galėjome. Bet realybė tokia, kad miestas tikrai atsidūrė blokadoje ir nėra pristatoma nei amunicija, nei maistas“, – kalbėjo Mariupolio gynėjai.

 

„Išsilaikėme iki galo. Esame dėkingi kiekvienam ukrainiečiui, kuris tikėjo ir tebetiki jūrų pėstininkais. Dėl šio tikėjimo taip ilgai išsilaikėme. Nepalikome savo pozicijų. Išlikome ištikimi ir visada liekame ištikimi. Ir visi ukrainiečiai turi prisiminti šio pasipriešinimo kainą ir užbaigti darbą: apginti pergalę iki galo. Ukraina, Europa, pasaulis... Tikėdami pergale, mes visada esame ištikimi, ištikimi iki galo“, – pažymėjo Mariupolio herojai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(57)
(3)
(54)

Komentarai ()

Susijusios žymos: