[Žinios trumpai] Ukrainos politikas ragina Kremlių suduoti prevencinį masinio naikinimo ginklų smūgį Ukrainai  ()

Buvęs Ukrainos Aukščiausiosios Rados narys Ilja Kiva ragina Kremlių naudoti masinio naikinimo ginklą prieš Ukrainą. Tokį raginimą jis iliustruoja branduolinio ginklo bandymo nuotrauka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiva savo „Telegram“ kanale teigia, kad „Zelenskis, jo aplinka ir Vakarų kuratoriai labiausiai bijo Rusijos Federacijos prevencinių smūgių, masinio naikinimo ginklų“.

Tokį sunkiai suvokiamą žingsnį buvęs parlamentaras pateikia kaip išeitį - „Tai užbaigtų konfliktą - ne tik su Ukraina bet ir su visais Vakarais. Kurie šiandien yra aktyviai ir atvirai įsitraukę į Ukrainos konfliktą.“

O kaip tarptautinės taisyklės ir žmogiškumo normos? „Neįmanoma žaisti pagal taisykles“, sako Kiva. Jis mano, kad tas taisykles sukūrė Kiva, kad efektyviau sunaikintų Rusiją. Tuo tarpu Volodymyrą Zelenskį jis pavadino „teroristu, su kuriuo neįmanoma derėtis“.

Ilja Kiva yra ne Rusijos, o Ukrainos politikas. 2017 metais jis tapo Ukrainos socialistų partijos nariu bei lyderiu. 2019 metais jis bandė mesti iššūkį kitiems kandidatams į prezidentus, bet jam nepavyko ir jis tapo Aukščiausiosios Rados nariu. Prasidėjus Rusijos invazijai į Ukrainą Kiva jo atsikratė, nes jis aršiai palaiko Rusiją ir jos veiksmus Ukrainoje.

(2)
(37)
(-35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: