[Žinios trumpai] Kremliaus kritikas sako, kad rusų kareiviai nužudė ukrainietį, kuris turėjo tokią pačią pavardę kaip jis  ()

Aleksejus Navalnas buvo įkalintas praėjusiais metais, kai grįžo į Rusiją po medicininės pagalbos suteikimo Vokietijoje, nes buvo apnuodytas nervus paralyžiuojančia medžiaga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus kritikas sako, kad rusų kareiviai nužudė bendrapavardį ukrainietį.

Vienas didžiausių Rusijos prezidento Vladimiro Putino kritikų Aleksejus Navalnas tvirtino, kad Rusijos kariai Ukrainoje nužudė žmogų, nes jiedu turėjo bendrą pavardę. Apie nusikaltimą buvo pranešta daugelyje „Twitter“ žinučių.

60-mečio Iljos Navalno kūnas buvo rastas Bučoje, netoli Ukrainos sostinės Kijevo, tarp daugiau nei 400 lavonų, paliktų praėjusį mėnesį Rusijai pasitraukus iš miesto.

„Pasas su pavarde „Navalnas“ guli šalia žuvusio kūno ant žemės. Tai vienas iš žmonių, žuvusių Ukrainos Bučos kaime. Ilja Ivanovičius Navalnas“, – pirmoje iš devynių savo „Twitter“ žinučių parašė Rusijos opozicijos lyderis.

Jis taip pat pridėjo paso nuotrauką su vardu Ilja Ivanovičius Navalnas, kuris, pasak jo, buvo tyčia paliktas šalia negyvo kūno Bučoje.

 

„Viskas rodo, kad jį nužudė dėl  pavardės. Štai kodėl jo pasas buvo įžūliai išmestas netoliese“, – toliau rašė A. Navalnas.

Kremliaus kritikas teigė norįs nekaltą žmogų nužudžiusius karius pavadinti „Putino budeliais“.

„Matyt, jie tikėjosi, kad jis mano giminaitis“, – sakė A. Navalnas.

Rusijos gynybos ministerija šių kaltinimų kol kas nekomentavo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: