[Žinios trumpai] „Geriausias scenarijus Rusijai“. Kaip vėžio operacija Putinui galėtų akimirksniu užbaigti karą  ()

Rusijos prezidento V. Putino mirtis ant operacinio stalo gali būti „nepavojingiausias scenarijus“ baigiant karą ir keičiant valdžią Kremliuje. Gandai, kad diktatorius serga vėžiu, sklando jau daug metų. Artimiausiu metu, anot žiniasklaidos, V. Putinui neva teks skubiai „gultis po peiliu“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-06 [Žinios trumpai] „Geriausias scenarijus Rusijai“. Kaip vėžio operacija Putinui galėtų akimirksniu užbaigti karą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žurnalistas ir politikas Andrejus Piontkovskis interviu kanalui „Ukraina 24“ kalbėjo apie galimą Rusijos Federacijos prezidento mirtį.

Publicistas pažymėjo, kad jau 10 metų girdi apie galimą Putino onkologinę ligą. Anot A. Piontkovskio, dabar diktatorius atrodo tikrai prastai, nuolat kabinasi už stalo, keistai elgiasi ir atrodo kaip „sumedžiotas senis“. Ilgos reabilitacijos atveju valdžia kurį laiką atiteks Saugumo Tarybos sekretoriui Nikolajui Patruševui.

Atsižvelgiant į gandus, kad Putinui netrukus teks „lįsti po peiliu“, žurnalisto manymu, jo mirtis per operaciją būtų „nepavojingiausias scenarijus“. Tada padėtis Rusijos Federacijoje galėtų pasikeisti.

„Tai lengviau nei surengti kokį nors karinį perversmą, įsibrauti į bunkerį su kulkosvaidžiais“, – sakė A. Piontkovskis.

Jei Putinas mirtų, Rusijos Federacijoje galima organizuoti valdžios pasikeitimą. Rusijos milijardieriai bandytų ištaisyti padėtį ir užbaigti karą.

„Aš matau kelis sistemos elgesio scenarijus. Vienas iš tokių, pavadinkime, yra „dvidešimtasis suvažiavimas“. Netrukus po to, kai Putinas mirs ant operacinio stalo, mums bus pranešta, kad Patruševo-Putino nusikalstama grupuotė per intrigas užgrobė vadovavimą „Vieningoji Rusija“ partijoje ir valstybėje. Ir padarė didžiulę nepataisomą žalą tradicinei broliškai ukrainiečių ir rusų tautų draugystei“, – sakė publicistas.

 

Viskas turėtų būti nuspręsta gegužės 9 d., mano A. Piontkovskis. Žurnalisto teigimu, Rusijos Federacijoje turi būti priimti negrįžtami sprendimai. Kremlius turi surengti „dvidešimtąjį suvažiavimą“ arba sudaryti naują Bresto taikos sutartį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(1)
(8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: