[Žinios trumpai] „Jokių paliaubų, Ukraina puls viską - ir Krymą, ir Rostovą ir Kubaną“. Girkinas išsigandusiems rusams prognozuoja liūdną ateitį (Video)  ()

Paliaubų Ukrainos planuose nenumatyta.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-31 [Žinios trumpai] „Jokių paliaubų, Ukraina puls viską - ir Krymą, ir Rostovą ir Kubaną“. Girkinas išsigandusiems rusams prognozuoja liūdną ateitį (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ateis diena, kai Rusija patirs pralaimėjimus mūšiuose Ukrainoje ir tada Ukrainos ginkluotosios pajėgos žygiuos ne tik į Donbasą ir Krymą, jos žygiuos ir į Rostovą, ir į Kubaną, ir apskritai visur, kur tik galės.

Tai pareiškė teroristas Igoris Strelkovas-Girkinas, atsakydamas į klausimą apie Ukrainos pergalės tikimybę.

„Jei Rusija pradės patirti pralaimėjimus kare, Ukrainos kariai eis ne tik į Krymą, jie eis į Rostovą, Kubaną ir visur, kiek turės jėgų ir galimybių, tiek ir eis“, – sakė jis.

Anot jo, jau dabar yra galimi Rusijos „taktiniai pralaimėjimai“, o Ukraina tikrai puls ir Donbasą, ir Krymą: „Nebus jokių paliaubų, bus karas. Yra viena sąlyga, kai Ukraina gali sutikti su paliaubomis, tai ta situacija, kai reiks atokvėpio... jėgoms atkurti“.

 

Anksčiau Girkinas yra pareiškęs, kad Rusijos „specialioji operacija“ Ukrainoje žlugo. Visas civilizuotas pasaulis tikėjo, kad Ukraina atsilaikys, todėl ją visais atžvilgiais palaiko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(0)
(62)

Komentarai ()

Susijusios žymos: