[ŽT] „Draugiška ugnis“ į Su-27. Kas nutiko pilotui. Britų žvalgyba skelbia detales  ()

Naujoje britų žvalgybos ataskaitoje atskleista, kad agresorė Rusija kovo pabaigoje galėjo numušti jos paties lėktuvą Su-27 virš Krymo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacija tuomet pareiškė, kad virš Krymo skridusį lėktuvą Su-27 Rusijos priešlėktuvinė gynyba numušė dėl „draugiškos ugnies“. Vadinamasis Sevastopolio gubernatorius Michailas Razvožajevas sakė, kad įvyko techninis gedimas ir pilotas liko gyvas, kaip teigia britų žvalgyba.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5549 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Kaip pažymi britų analitikai, Ukraina kovo 24 d. pradėjo smūgius prieš Juodosios jūros laivyno objektus ir Sevastopolį. Tai galėjo paskatinti rusus įjungti savo priešlėktuvinės gynybos sistemas į padidintą parengtį.

„Yra reali galimybė, kad padidėjęs spaudimas ir įtampa tarp Rusijos priešlėktuvinės gynybos operatorių, kurią sukėlė tolesnių Ukrainos veiksmų baimė, sukels ne techninę problemą, o tai, kad jie netyčia įjungs savo pačių pilotus ir orlaivius“, - sakoma pranešime.

 

Žvalgybos agentūra pridūrė, kad tokie atvejai patvirtina Ukrainos veiksmų poveikį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(15)
(1)
(14)

Komentarai ()

Susijusios žymos: