Nuo Japonijos iki Švedijos. Į frontą atvyko dar neregėtas pastiprinimas  ()

Transporto priemonės pagamintos daugiau nei 20 pasaulio šalių.


„Sherp Ark 3400“
„Sherp Ark 3400“
© Ratatiu, CC BY-SA 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Spbpro.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerija pranešė, kad nuo 2022 m. kovo, kai prasidėjo visapusiška Rusijos invazija, daugiau nei 110 Ukrainos ir užsienio gamintojų automobilių modelių buvo ginkluotosioms pajėgoms leista eksploatuoti, iš kurių 60 buvo patvirtinti  per pastaruosius penkerius mėnesius.

Ministerija teigia, kad tarp šių transporto priemonių yra šarvuočiai, visureigiai, sunkvežimiai, motociklai, specialiosios paskirties automobilių technika. Pranešime teigiama, kad ginkluotųjų pajėgų automobilių parkas dabar turi transporto priemonių, pagamintų daugiau nei 20 pasaulio šalių, įskaitant JAV, Vokietiją, Švediją, Jungtinę Karalystę, Italiją ir kt.

[EU+Kuponai] „June Mega Sale“! Įspūdingi prizai ir pasiūlymai: energijos stotelės, el. paspirtukai, siurbliai ir kt. (Video)
2842 2

„June Mega Sale“ išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „FOSSiBOT F1200“ - mobili energijos stotelė, 1200W, 1024Wh, LiFePO4

2) „Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

3) „JIGOO C500“ - puikios kainos belaidžiai dulkių siurbliai

4) „BOGIST M1 Elite“ - 350W, 36V 10Ah el. paspirtukas

Išsamiau

Gynybos ministerijos duomenimis, oficialiai įleisti populiarūs Japonijos ir Europos automobilių gamintojų visureigių modeliai, taip pat didžiausia pasaulyje amerikietiška vilkiko priekaba, skirta tankams, savaeigėms artilerijos sistemoms ir kitoms sunkioms šarvuotoms transporto priemonėms gabenti nelygioje vietovėje.

Gynybos ministerija praneša, kad be šarvuotų ir sunkiųjų transporto priemonių Ukrainos kariai gavo keturračius, šešiaračius ir vežimėlius. Daugiau nei trečdalis iš 110 kodifikuotų automobilių modelių yra Ukrainos dizaino ir gamybos, įskaitant specialios paskirties transporto priemones, šarvuočius, įprastus sunkvežimius, visureigius ir vietinės gamybos elektrinius motociklus.

 

Sistemų įvairovė apsunkina priežiūrą ir standartizavimą. Tačiau šalies gamybos ginklų ir karinės technikos  priėmimas, suteikus NATO nomenklatūros numerį, leidžia tai įsigyti naudojant valstybės biudžeto lėšas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(2)
(54)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()