SIXT pirmieji pasiūlė išsinuomoti automobilį, naudojantis mobiliesiems įrenginiams skirta taikomąja programa  (0)

Viena iš pirmaujančių Europos mobilumo paslaugų teikėjų SIXT pristatė „iPhone“, „iPad“, „Blackberry“ ir kitų išmaniųjų telefonų bei planšetinių kompiuterių naudotojams skirtą taikomąją programą, kuri leidžia išsinuomoti automobilį, peržiūrėti rezervacijas ir atlikti artimiausių SIXT nuomos punktų paiešką. SIXT yra pirmoji automobilių nuomos bendrovė pasaulyje, pasiūliusi klientams tokią paslaugą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atsidarius SIXT taikomąją programą savo „iPhone“ telefone ar kitame įrenginyje, planuoti savo kelionę bus greičiau ir patogiau. Nesudėtingai atsisiunčiama programa taps dar vienu automobilių nuomos paslaugų teikimo mūsų klientams būdu šalia įprastinių: telefono skambučių, rezervavimo internetu ar užsakymo SIXT ir mūsų partnerių biuruose“, sakė „Sixt“ vadovas Lietuvoje Algimantas Andrašiūnas.

SIXT pristatys savo naująsias technologijas 17-oje tarptautinėje turizmo, sporto ir laisvalaikio parodoje VIVATTUR 2011, kuri vasario 25 d. prasidės Vilniuje. Lankytojai galės pasikonsultuoti su SIXT atstovais ir gauti visą informaciją apie mobiliąsias paslaugas.

Automobilių nuomos srityje SIXT yra technologijų naujovių lyderė ir nuolat siūlo naujus būdus, didinančius paslaugų veiksmingumą ir patogumą, mažinančius jų kainą. SIXT taikomąja programa galima naudotis devyniomis kalbomis, tarp jų anglų, vokiečių ir rusų. Naudotojai gali rezervuoti automobilį, atšaukti rezervaciją, susipažinti su naujais SIXT pasiūlymais, pažiūrėti rezervacijos statusą poilsinės ar dalykinės kelionės metu, surasti artimiausią SIXT nuomos punktą, planuoti kelionės maršrutus ir gauti GPS paslaugas ar nusipirkti draudimą.

SIXT yra vienintelė automobilių nuomos bendrovė pasaulyje, siūlanti automobilių nuomos taikomąsias programas populiariausiems įrenginiams „iPhone“, „iPad“, „Blackberry“ ir įrenginiams su „Android“ operacine sistema. Net jeigu klientas neturi išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio, rezervuoti automobilį galima paprastu mobiliuoju telefonu, turinčiu WAP arba interneto prieigą. Išsamesnės informacijos apie tai, kaip galima rezervuoti automobilius naudojantis mobiliaisiais įrenginiais, galima rasti bendrovės svetainėje internete.

SIXT ir toliau stiprina savo pozicijas Baltijos šalių rinkoje. Šiuo metu Baltijos šalių rinkoje bendrovė siūlo daugiau nei 100 automobilių, kurių nė vienas nėra senesnis nei dveji metai. Bendrovė turi biurus trijose Baltijos šalių sostinėse ir šių miestų oro uostuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: