[Žinios trumpai] Kadyrovas turi rimtą konkurentą: spėliojama, kad jam vėl perduos galią  ()

Staiga padidėjusį Dmitrijaus Medvedevo reitingą Ksenija Sobčak pavadino „gana kuriozišku politiko sugrįžimu į žaidimą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistė tokią išvadą paskelbė apie augantį Saugumo tarybos pirmininko pavaduotojo ir buvusio Rusijos Federacijos prezidento Dmitrijaus Medvedevo populiarumą.

„Medvedevas aplenkė Kadyrovą“, – rašė Ksenija Sobčak. Tiesa, tai pasakyta lyginant „Telegram“ puslapių statistiką. Sobčak mano, kad politiko iškilimą lėmė vien jo įrašai socialiniame tinkle.

„Apskritai įdomi tendencija. Pirmauja jau ne žiniasklaida, o politikai (čia Volodinas) ir pramoginio turinio tinklaraštininkai“, – savo požiūrį išsakė žurnalistė.

Vos 12 vietą pagal sekėjus užėmusi Ksenija priėjo prie išvados, kad pirmauja tie, kurie sugeba visuomenei suteikti teigiamos informacijos.

Medvedevas savo sekėjus susirinko labai agresyviais pareiškimais, pažadais sunaikinti visus Rusijos priešus, grumodamas branduoliniu ginklu. Medvedevas apskritai yra dirbtinis personažas, funkcionaliai vienas nereikšmingiausių žmonių Rusijos politinėje arenoje. Dabartinė jo darbo vieta buvo sukurta specialiai jam ir neturi jokių realių funkcijų. Tačiau toks dirbtinis jo iškilimas verčia manyti, kad jis ruošiamas kaip pamaina Putinui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(6)
(0)

Komentarai ()