„Belgai yra protingi – sugalvojo, kaip žiemą kelioms savaitėms visiškai išjungti šildymą namuose ir jie tą tikrai darys“  (1)

Kaip pastebėjo keli kelionių organizatoriai, atrodo, kad staigus energijos kainų kilimas skatina belgus dalį žiemos praleisti šiltesnėse, saulėtesnėse Europos vietose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Belgai vis dažniau atvyksta sužinoti apie ilgas, mažiausiai trijų savaičių viešnages pietuose“, – pažymėjo kelionių agentūra TUI. „To atnaujinto susidomėjimo priežastis – brangstanti energija. Žmonės skaičiuoja ir daro išvadą, kad finansiškai prasmingiau šiek tiek pabūti pietuose“.

Kelionių ir turizmo bendrovė pastebėjo, kad kitos žiemos ilgalaikių viešnagių skaičius padidėjo 50 %, palyginti su ankstesne. Tai ne tik pensininkai, bet ir darbuotojai, ieškantys darbo bazės.

Kai kurios įmonės siūlo galimybę dirbti iš užsienio.

Tuo tarpu „Sunweb“ mažiausiai trejų savaičių atostogų užsakymų skaičius išaugo 27 proc. Belgijos kelionių organizatorių asociacija (ABTO) patvirtina šią tendenciją.

 

„Belgas yra protingas. Jei jis gali kelioms savaitėms išjungti šildymą namuose, jis tai padarys“, – sakė asociacijos atstovas Pierre'as Fivet. Jis pridūrė, kad Vokietijos klientai elgtųsi panašiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(22)
(5)
(17)

Komentarai (1)