[Žinios trumpai] Rusija – naujoji Nyderlandų provincija: rusams pasiūlyta unikali idėja – reikia surengti dar vieną referendumą (Video)  (1)

Rusams buvo pasiūlyta prisijungti prie Nyderlandų kaip vienai iš provincijų. Kaip premija rusų mamoms buvo pažadėta, kad jų sūnūs nebus išsiųsti į beprasmį karą Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nyderlandų televizijos laidos vedėjas Arjenas Lubachas pasiūlė Kremliaus vadovybei surengti naują referendumą: galbūt šalies žmonės balsuos už tai, kad Rusija taptų viena iš Nyderlandų Karalystės subjektų. Pasak vedėjo, Rusijos Federacija – Nyderlandų istorinės žemės.

Vaizdo įrašas buvo paskelbtas televizijos laidų vedėjo socialiniame tinkle „Twitter“.

Savo žodžių patvirtinimui jis nurodo faktą, kad Rusijos caro Pauliaus I (valdė 1796-1801) dukra Anna Pavlovna ištekėjo už Vilemo II, dabartinio Nyderlandų karaliaus Vilemo IV protėvio.

Dar vienas įrodymas – Putino dukra jau daug metų gyvena Voorschoteno kaime (Pietų Olandijos provincijoje).

Televizijos komanda taip pat pastebėjo, kad šalys turi net vienodų spalvų vėliavas, o skiriasi tik jų eiliškumas.

Rusijos Federacijos gyventojams buvo pasiūlyta dalyvauti internetiniame referendume ir tapti viena iš Nyderlandų provincijų. Kaip premiją jiems pažadėta, kad šiuo atveju rusų motinos neturės paaukoti savo sūnus beprasmiame kare prieš Ukrainą.

 

Prisijungusi prie Nyderlandų, šalis agresorė turės pakeisti pavadinimą. Kaip siūlomi variantai: Russburg, Rustrecht, East Holland, Frusland arba Over-Russel.

Arjenas Lubachas nustebo, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas gali įsakyti referendumus surengti kitoje šalyje.

„Iš pradžių jis ją subombardavo, paskui ištrėmė ar nužudė proukrainietiškus piliečius, o dabar klausia: „Ar norėtumėte tapti Rusijos dalimi?“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(133)
(0)
(133)

Komentarai (1)