Vyriausiasis Rusijos šamanas skelbia drebinančią pranašystę, kas 2023 metais nutiks Amerikoje (Video)  (3)

Rusijos Federacijos vyriausiasis šamanas pranašauja dviejų JAV valstijų „aneksiją“ 2023 metais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos vyriausiojo šamano Arturo Cybikovo teigimu, šiais metais Aliaska ir Kalifornija tariamai taps Rusijos dalimi. Kartu šamanas mano, kad dabar jo šalyje vyksta „augimas“ ir „klestėjimas“.

Jis teigė, kad artimiausiu metu JAV bus padalyta į kelias dalis, kai kurios valstijos turės suverenitetą. Ir tokios šalies dalys, kaip Aliaska ir Kalifornija, „grįš į Rusijos Federaciją“.

Apie tai praneša „Telegram“ kanalas „Mash“.

„Ukraina, skurdi, ilgai kenčianti šalis, valstybė, mūsų kaimynė į rusų pasaulį patenka su rimtomis pasekmėmis“, – sakė jis.

„Mūsų Rusijos Federacija auga ir klesti. Rusijos Federacija yra Rusijos civilizacijos iškilimo, vystymosi ir viso pasaulio išganymo lokomotyvas“, – aiškino šamanas.

Anot jo, Rusijoje „jokių didelių sukrėtimų“ neplanuojama, nes šalis „perėjo bifurkacijos tašką ir įgauna pagreitį“.

Arturas Cybikovas yra Angarsko miesto religinės organizacijos pirmininkas. Jis save vadina „zaarinu, aukščiausiu šamanu“ ir „profesoriumi“. Nuo 2018 metų jam suteiktas Rusijos vyriausiojo šamano pavaduotojo statusas. Yra žinoma, kad jis tarnavo specialiosiose pajėgose.

 

Prisiminkime, kad jakutų šamanas, ketinęs „išvaryti Putiną“, buvo paskelbtas bepročiu. Šamanas Aleksandras Gabyševas laikomas psichiatrijos ligoninėje.

Remiantis rusų kolegų iš Peru prognozėmis, „taika jau ne už kalnų“. Grupė šamanų iš Peru sostinės Limos surengė eilę ritualų ir paskelbė prognozę, kad Rusijos Federacijos pradėtas karas Ukrainoje baigsis iki 2023 metų rugpjūčio mėnesio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(156)
(-128)

Komentarai (3)