„Kinija yra priešas, dar pavojingesnis už Rusiją. Bus slaptas ginklų tiekimas per KSSO šalis“ (Video)  ()

Romanas Svitanas įsitikinęs, kad KLR, nors oficialiai nedalyvauja Rusijos ir Ukrainos kare, prisideda prie ginklų antplūdžio iš „partnerių“ į Rusijos Federaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kinija yra pavojingesnis priešas už Rusiją, ji RF perduos ginklus per KSSO šalis“, – teigia R. Svitanas. Kinija privertė KSSO šalis perduoti ginklus Rusijai, o joms savo ruožtu perduos savo kiniškus ginklus.  

Ukrainos karo ekspertas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Romanas Svitanas, komentuodamas pastarojo meto Kinijos veiksmus tarptautinėje politinėje arenoje, pabrėžė, kad ši šalis stengsis neleisti Ukrainai laimėti karo prieš Rusijos okupantus. Pasak R. Svitano, Pekinas stengsis „sustabdyti ukrainiečių išsivadavimo veiksmus“, tai naudinga kinams.

Ekspertas taip pat atkreipia dėmesį į tai, kad Kinijos vadovas Xi Jinpingas tiesiogine to žodžio prasme „nuvežė“ šešis KSSO šalių vadovus į Maskvą gegužės 9-osios paradui. Po to pasikvies juos pas save ir „prispaus“. „Greičiausiai bus kinų ginklų ir amunicijos perdavimas KSSO šalims, bet su garantija, kad jos perduos savo seną sovietinę amuniciją rusams“, – mano R.  Svitanas.

 

Jis pažymėjo, kad Pekinas sugalvojo tokią schemą, kad išoriškai atrodytų taikus, o iš tikrųjų savo karines-politines užduotis išspręstų pasinaudodamas karu Ukrainoje.

„Kinija yra priešas, kuris yra dar pavojingesnis, gudresnis ir galingesnis už Rusiją. Rusai kaunasi su atviru skydu, o kinai yra slapti... Bet šioje byloje, su šiuo senų sovietinių ginklų perdavimu viskas matosi!“ - sako R. Svitanas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(3)
(7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: