„Rusija turi planą“. Skelbiama, kad Kremlius skubiai ruošiasi naujam karui (Video)  (1)

Armėnijos tinklaraštininkas Romanas Baghdasaryanas pareiškė, jog Rusija nori, kad Armėnija taptų RF dalimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Armėnijos tinklaraštininkas Romanas Baghdasaryanas mano, kad Armėnija gali tapti naujuoju Rusijos Federacijos tikslu. Po Armėnijos ministro pirmininko Nikolo Pašiniano kalbos Rusijos pusė susisiekė su deputatais Kalnų Karabache ir pareikalavo pradėti stiprią informacinę ataką prieš Armėnijos valdžią.

Filmuotą medžiagą paskelbė TG kanalas „Ukraina 365“.

„Konkrečiai, apkaltinti Armėnijos ministrą pirmininką išdavyste. Rusijos Federacija kategoriškai nusiteikusi prieš taikos sutarties tarp Armėnijos ir Azerbaidžano pasirašymą, ir jūs turite suprasti, kad tai, ką vakar pasakė Artsakho Nacionalinė Asamblėja, yra rusų reikalavimas“, - pasakė jis.

Anot jo, Rusijos propaganda pastaruoju metu Karabache „plauna smegenis“ valdininkams ir generolams. Visų pirma Rusijos tarnybos skleidė gandus, kad po taikos sutarties pasirašymo Azerbaidžano specialiosios tarnybos visus suims. R. Baghdasaryanas pasakoja, kad gegužės 23 dieną suaktyvėjo socialiniuose tinkluose netikrų paskyrų vartotojai.

Šie žmonės Armėnijos pasiuntiniams įkelia 44 dienų karo vaizdo įrašus. Rusai primena: „Pažiūrėkite, kaip jus žudė azerbaidžaniečiai. Taip bus ir Karabache“. Tinklaraštininkas mano, kad Rusija turi planą „susivienyti“ su Armėnija, o tam būtina surengti karą, nušluojant Baku ir Jerevaną. Dėl to Maskva daro viską, kad sutrikdytų taikos sutarties tarp dviejų šalių pasirašymą. Politikams patvirtinus šį dokumentą, Rusija nebegalės įgyvendinti savo plano.

 

„Rusija, paniekinusi visą pasaulį, dabar nusprendė vėl užgrobti Armėniją. Nieko iš to nebus“, – komentavo R. Baghdasaryanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(6)
(77)

Komentarai (1)