Londono centre autobusų stotelė, pastatyta iš... „Lego“ (Video)  (1)

Londono gyventojai ar artimiausiu metu jame ketinantys apsilankyti turistai, nekantraujantys pasivažinėti legendiniais dviaukščiais autobusais, tikrai turėtų pradėti savo kelionę nuo miesto centre esančios „Regent Street“ gatvės. O reikalas tas, kad būtent čia neseniai buvo pastatyta realaus dydžio autobusų stotelė iš... „Lego“ kaladėlių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Originali stotelė stovi beveik gatvės viduryje, netoli žaislų parduotuvės „Hamley‘s“. Šią stotelę dvi savaites statė vienas žmogus – Duncanas Titmarshas, kuris, beje, yra vienintelis Britanijoje sertifikuotas „Lego“ specialistas.

Pastatyti šiai stotelei prireikė net 100 tūkst. „Lego“ kaladėlių, daug kruopštaus darbo ir užsispyrimo.

„Lego“ kūrinys yra dalis įvairiausių projektų bei renginių, skirtų paminėti 75-ąsias pirmųjų dviaukščių autobusų išriedėjimo į Londono gatves metines.

„Labai džiaugiamės bendradarbiavimu su „Lego“, ir siūlome savo keleiviams šiek tiek prasiblaškyti kelionės metu, – sakė Londono transporto sistemą valdančios organizacijos „Transport for London“ Antžeminio transporto skyriaus vadovas Leonas Danielsas. – Kiekvieną dieną „Regent Street“ gatve važiuoja tūkstančiai žmonių, ir mes tikimės, kad naujoji stotelė sukels šypseną net ir rimčiausiems keleiviams.“

Šia „Lego“ stotele Londono gyventojai galės džiaugtis iki liepos 15 d.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Anglija.lt
Anglija.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai (1)