Paviešinta, kaip filmuose kuriamos sekso scenos (N-14) (Video)  (0)

Prieš kameras suvaidinti įtikinamą sekso sceną – vienas iš sunkiausių darbų aktoriams. Filmo „Stretch“ kūrėjai paviešino vaizdo įrašą iš filmavimo aikštelės, kuriame atskleidžiama, kaip iš tikrųjų nufilmuojamos sekso scenos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Negana to, kad lovoje pusnuogis ar visai nuogas turi vartytis su menkai pažįstamu žmogumi, aplink dar zuja būrys kitų žmonių, kurie turi pasirūpinti, jog plaukų sruoga ant veido kristų tinkamai, paklodė būtų susiraukšlėjusi gražiai, o ant kūno būtų netikro prakaito. Dar pridėkime režisierių, kuris šaukia, kaip turi bučiuotis ir glamonėtis.

Sekso scenos filmavimo užkulisius paviešino filmo „Stretch“ kūrėjai – kelių minučių trukmės vaizdo įraše matyti, kaip prieš kameras mylėtis bando du aktoriai: Brooklyn Decker ir Patrickas Wilsonas.

Vaizdo įrašas prasideda su Patricku, kuris gulti ant Brooklyn, fone girdisi filmavimo komandos keliamas šurmulys. Prieš pradėdamas vaidinti, Patrickas džentelmeniškai paklausia savo partnerės, ar ji gerai jaučiasi ir ar yra pasiruošusi.

Fone pasigirsta linksma muzika ir paskutiniai režisieriaus nurodymai: „Leiskite Didžiajam Jamesui diktuoti ritmą, pasiruoškite ir vaidinam!“. Apie 20 sekundžių aktoriai kuo įtikinamiau bando suvaidinti aistrą, tačiau juos sustabdo režisierius: „Gražu, buvo gerai! Gerai, bičiuliai, pakartojam dar kartą kaip šįkart ir jau turėsim, prisiekiu Dievu“, – juokdamasis pakartoti sceną prašo režisierius. Tada aktoriai apipurškiami vandeniu, kad atrodytų, jog jie yra suprakaitavę.

„Filmą žiūrintys žmonės nežino, kad aplink mus yra dar kokie 15 pašalinių žmonių, tarp jų dar koks nors vyrukas, kuris valgo sumuštinį ir šaukia mums: „Greičiau!“. Sunku, nes atėjęs į filmavimo aikštelę turi klausti partnerės, kur ją galima liesti, o kur negalima, paskui tenka atsiprašinėti, jeigu per daug įsijautei, susijaudinai ar pan.“, – pasakojo šio filmo aktorius.

Vaizdo įrašas iš filmavimo aikštelės:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(29)
(78)
(-49)

Komentarai (0)