Pasitikrinkite, per kiek sekundžių vienas turtingiausių žmonių uždirba jūsų metinę algą  (3)

Jam 84-eri ir jis vis dar vadinamas investavimo genijumi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Investicijų valdymo bendrovės „Berkshire Hathaway“ vadovas Warrenas Buffettas įvardinamas „sėkmingiausiu XX amžiaus investuotoju“. Nenuostabu, kad per ilgą savo gyvenimą jis yra sukaupęs, leidinio „Forbes“ vertinimu, 73,4 mlrd. dolerių (203 mlrd. Lt) turtą.

Ir tai, atrodo, ne pabaiga - vien per praėjusius metus Omahos burtininku vadinamas investuotojas papildė savo turto eilutę 13,5 mlrd. doleriu (37,4 mlrd. Lt). Tokie gebėjimai W. Buffettui leidžia jau gerą dešimtmetį nesitraukti iš turtingiausių pasaulio žmonių trejetuko.

Jei jums rūpi pasilyginti su legendiniu investuotoju turto kaupimo lenktynėse, dabar tai galite padaryti. Iš karto perspėjame – silpnų nervų žmonėms geriau to nebandyti.

Taigi tinklalapyje http://pennystocks.la/warren-buffett/index.html į laukelį „Enter your salary below“ ( liet. „Žemiau įveskite savo pajamas“) įrašykite kiek gaunate metinių pajamų JAV doleriais.

Šiuo metu JAV dolerio kursas lito atžvilgiu yra 2,77 Lt.

Pavyzdžiui, minimali mėnesinė alga Lietuvoje yra 1035 Lt. Vadinasi, per metus uždirbama 12420 Lt, o JAV doleriais – 4484. Įvedame pagal instrukciją į laukelį skaičius ir gauname rezultatą – W. Buffettui reikia 10 sekundžių, kad uždirbtų metinę minimalią algą...

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(23)
(10)
(13)

Komentarai (3)