Kraupus pokštas į realybę perkėlė siaubo filmo siužetą - iš televizoriaus ekrano parduotuvėje išlipo pamėkliška būtybė (Video)  ()

Televizorių rodomas vaizdas taip priartėjo prie realybės, kad kartais išties sunku atskirti, kas tikra, o kas – tik ekrano pikselių mirgėjimas. Tuo įsitikino vienos technikos parduotuvės Niujorke lankytojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prie televizorių sienos priėjusiems klientams pardavėjas pasakoja apie ekranų savybes ir pasiūlo atkreipti dėmesį į vieną įrenginį. Tai, kad ekranuose rodomi siaubo filmo „Skambutis“ kadrai, niekam net nesukelia įtarimo.

Kol filmo herojė Samanta anapus ekrano, visi jaučiasi ramūs. Nors nuo tamsių, ant veido užmestų plaukų, purvinų drabužių ir kaulėtų, išsausėjusių rankų nugara nueina pagaugais.

Tuo metu vienas iš greta esančių televizorių pakyla, praverdamas už jo esančią angą, o iš jos ima ropštis ta pati Samanta. Taip pat, kaip ropštėsi filme.

Kraupus pokštas - iš ekrano lipanti Samanta

Tik šįkart viskas tikra ir televizoriaus (ar kino teatro) ekranas jai – nebe riba. Kaip reaguoja ją išvydę parduotuvės lankytojai, galite pamatyti po tekstu esančiame vaizdo įraše.

Beje, nuraminsime – Samanta neprisikėlė, tai tebuvo minėto filmo tęsinio, kuris kinuose pasirodys vasario pradžioje, reklama. Nors kas ten žino...

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(9)
(21)
(-12)

Komentarai ()