Patiko visą pasaulį sužavėjęs korėjiečių serialas „Squid Game“ ir norite daugiau? Jums patiks šie 6 distopiniai trileriai (Video)  (1)

Jei esate vienas iš milijonų žmonių, kurie peržiūrėjo visus devynis „Netflix“ populiaraus serialo „Squid Game“ epizodus, jums turėti patikti šie ne mažiau įtraukiantys distopiniai trileriai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pateikiame distopinių serialų ir filmų sąrašą, kurie turėtų patikti taip pat, kaip kad sužavėjo „Squid Game“:

„The Platform“

Vertikaliame kalėjime esantys kaliniai maitinami pagal jiems priklausantį lygį; tie, kurie yra viršuje, pirmą kartą gauna didžiulį skanėstų asortimentą, o kiekviename žemesniame lygyje esantiems kaliniams lieka viršuje besimaitinusių palikti maisto likučiai.

Kiekvieną mėnesį kaliniai perkeliami į skirtingus lygius. Žmonės badauja arba užsima kanibalizmu, kad tik išgyventų, nes lygiai tęsiasi neribotą laiką.

„3%“

„Netflix“ serialas „3%“ yra post-apokaliptinis distopinis trileris, pasakojantis apie jaunus žmones, įstrigusius „Inland“. Jiems suteikiama galimybė konkuruoti, kad jie patektų į privilegijuotą salą „Offshore“, kurioje karaliauja turtas ir gauni ko tik nori.

Nors dauguma nesėkmingų kandidatų tiesiog pašalinami, kai kuriems pavyksta išgyventi – tik 3% kandidatų.

„Black Mirror“

Paprasčiau tariant, „Black Mirror“ gali kelti siaubą, bet ne taip, kaip jūs manote. Siaubo elementas yra diskomfortas, kurį pajusite, kai suprasite, kad monstrai viso šou metu nėra vaiduokliai ar demonai, o žmonės. Serijos nėra susietos viena su kita, todėl nereikia jų žiūrėti eilės tvarka.

Vis dėlto, visų serijų pagrindinė tema yra beveik ta pati: artimiausios ateities visuomenė yra subrendusi aukštųjų technologijų programėlėmis, leidžiančiomis lengvai prisitaikyti prie tamsiausių jūsų norų. Yra keletas lengvesnių epizodų, tačiau keli yra nervus verčiantys, žarnyną veriantys distopiniai siaubo pasakojimai.

 

Tęsinys kitame puslapyje:




„Alice in Borderland“

„Alice in Borderland“ veiksmas nukelia į Tokijo miestą, kuriame trys draugai bando išgyventi mirtinų žaidimų seriją. Daugelis žiūrovų sako, kad „Alice in Borderland“ primena „Kalmarų žaidimą“, taigi, jei jums reikia mokslinės fantastikos, realybę lenkiančio, distopiško trilerio, tai gali tapti jūsų mėgstamiausias laiko praleidimo būdas.

„Snowpiercer“

 

Įvykus naujam ledynmečiui, šis distopinis klimato trileris vyksta traukinio viduje, padalytame į klases. Turtingi ir galingi turi valdžią priekyje, o visiški skurdžiai gyvena lokomotyvo uodegoje. „Snowpiercer“ seka traukinio gale esančių piliečių maištą, kai jie kovoja bei bando pasiekti traukinio priekį ir perimti jo valdymą.

„Sweet Home“

„Sweet Home“ pasakoja mažai tikėtiną herojų, bandantį išgyventi keistą įvykį, paverčiantį žmones kraujo ištroškusiais monstrais. Jei jums patinka distopiniai filmai, užpildyti sci-fi elementais, tada „Sweet Home“ puikiai tinka praleisti vakarą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(2)
(15)

Komentarai (1)