[Žinios trumpai] Ukraina įvardijo garsiausias pasaulio įmones, kurios ir toliau dirba Rusijos Federacijoje (Foto)  ()

Užsienio reikalų ministerija įvardijo žinomas įmones, kurios ir toliau dirba Rusijos Federacijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos užsienio reikalų ministerija paskelbė sąrašą įmonių, kurios ir toliau bendradarbiaus su Rusija.

Apie tai pranešta Užsienio reikalų ministerijos „Facebook“ puslapyje.

Ukrainos užsienio reikalų ministerija paragino šias įmones persvarstyti savo sprendimus ir visiškai nutraukti veiklą Rusijos Federacijoje, o atsakingus verslus, vyriausybes ir vartotojus iš viso pasaulio – boikotuoti tokias įmones ir jų gaminius.

„Kiekvienas produktas, kurį įmonė tiekia, gamina ar parduoda Rusijos rinkoje, prisideda prie karinio biudžeto, kuris visada buvo Rusijos vyriausybės prioritetas prieš bet kokius būtiniausius savo piliečių poreikius. Tie, kurie laikosi aplinkosaugos, socialinio ir įmonių valdymo standartų bei vertybių, neturi moralinės teisės toliau veikti šalyje, kuri vykdo didžiulius karo nusikaltimus kitos šalies teritorijoje, rašoma pranešime.

Užsienio reikalų ministerija pažymėjo, kad išimtis gali būti taikoma tik įmonėms, kurių tiekimas yra pateisinamas kritiniais humanitariniais poreikiais.

Visgi, turime atkreipti dėmesį, kad šios pasaulinės kompanijos patiria spaudimą. Neseniai rašėme, kad „Samsung“ nutraukia visų produktų tiekimą į Rusiją. O štai kiniški prekių ženklai „Xiaomi“, „Oppo“ ir „Huawei“ sumažino išmaniųjų telefonų tiekimą į Rusiją.

 

Taigi, prekių ženklų, besitraukiančių iš Rusijos, turėtų daugėti.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(1)
(32)

Komentarai ()