[Žinios trumpai] Putinas bus persiutęs: aktyvistas įsiveržė į V. Putino dukters vilą Prancūzijoje, pakeitė spynas ir pakvietė ten pabėgėlius (Video)  ()

Prancūzų aktyvistas Pierre'as Afneris įsiveržė į Vladimiro Putino dukters Kotrynos Tichonovos vilą Biarice, pakeitė namo spynas ir pasikvietė pabėgėlių iš Ukrainos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-14 [Žinios trumpai] Putinas bus persiutęs: aktyvistas įsiveržė į V. Putino dukters vilą Prancūzijoje, pakeitė spynas ir pakvietė ten pabėgėlius (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip praneša Censor.NET, apie tai pranešė UNIAN , remdamasi „The Insider“.

Viloje Tikhonova yra 8 lovos ir trys vonios. Taip pat name aktyvistas rado įvairių dokumentų buvusių pastato savininkų – buvusio V. Putino žento Kirilo Šamalovo ir Rusijos prezidento Genadijaus Timčenkos draugo – vardu.

1996 metais politiko Aleksandro Beliajevo paskelbė informaciją, kad Putinas investuoja į nekilnojamąjį turtą Atlanto vandenyno pakrantėje. Tam naudojami pinigai, pavogti iš Sankt Peterburgo pagal Marinos Salier atskleistą schemą ir paimti per austrų sąskaitas. 

 

V. Putinas griežtai neigė kaltinimus ir, anot tuometinės spaudos, sakė net nežinantis, kur yra Atlanto vandenyno pakrantė. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(0)
(44)

Komentarai ()