[Žinios trumpai] Masiškai išplitusiame „Blue Sky“ studijos atsisveikinimo vaizdo įraše – Scratas iš „Ledynmečio“ pagaliau išpildo didžiausią savo troškimą (Video)  ()

Paskutiniame savo epizode, prieš uždarant „Blue Sky Studios“, „Ledynmečio“ veikėjas Scratas, kardadantė voverė, pagaliau išpildo savo norą – gauna savo gilę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Genialieji „Ledynmečio“ filmų animatoriai pasidalijo nedideliu vaizdo įrašu, kaip Skratas, mylima kardadantė voverė, pagaliau gauna savo gilę.

Kai „Disney“ baigė įsigyti „20th Century Fox“, jis uždarė „Blue Sky Studios“ – bendrovę, kuri kūrė „Ice Age“ franšizę. „Disney“ vis dar užsiima „Ledynmečio“ verslu, tačiau, kadangi franšizės pradinės studijos nebėra, „Blue Sky“ animatoriai neseniai susivienijo ir atsisveikino su studija savo sąlygomis.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6214

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Pastebėtina, kad ankstesniuose „Ledynmečio“ filmuose Scratas buvo apsėstas gilės. Jis praleido penkis ištisus filmus, bandydamas pasiekti šį paprastą tikslą.

Dabar, savo paskutiniu veiksmu, „Blue Sky Studios“ pagaliau leido Scratui įgyvendinti savo norą. Paskutinė animacija, kuri dabar plinta socialinėje žiniasklaidoje, atskleidžia, kaip graužikas pagaliau mėgaujasi savo grobiu – suėda savo gilę ir pereina į kitą nuotykį.

 

Praėjusiais metais buvo paskelbta, kad dėl COVID-19 pandemijos animacijos studija bus uždaryta. Apie trečiadienį „YouTube“ pasidalytą klipą „Blue Sky“ sakė: „Paskutinėmis „Blue Sky Studios“ dienomis nedidelė menininkų komanda susibūrė padaryti vieną paskutinį kadrą. Šis trumpas video yra atsisveikinimas mūsų pačių sąlygomis“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(0)
(15)

Komentarai ()