Rusija skelbia, kad daugybė vokiečių bėga į Kaliningradą: „4 mėnesiai prilygsta 1 Diuseldorfe“ (video)  (5)

Kaliningrado srities gubernatorius Antonas Alichanovas teigė, kad paslaugos Rusijos Federacijoje yra daug pigesnės: keturi gyvenimo mėnesiai Kaliningrade prilygsta vienam mėnesiui Diuseldorfe, todėl dalis Vokietijos piliečių esą atvyksta žiemoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Kaliningrado srities gubernatorius Antonas Alichanovas teigė, kad šis regionas neva tapo išsigelbėjimu Vokietijos piliečiams, norintiems sutaupyti komunaliniams mokesčiams. Tai jis pareiškė interviu „RIA Novosti" metu.

Pasak jo, pragyvenimo Kaliningrade kaina keturis kartus mažesnė nei Vokietijoje, Diuseldorfe.

„Kaimyninės šalies gyventojai, beje, nuostabus dalykas, jie atvažiuoja. Yra pavienių vokiečių, kurie atvyksta pas mus žiemoti. Nes išsinuomoti butą, mokėti komunalinius mokesčius už keturis mėnesius Kaliningrade yra kaip už vieną mėnesį kažkur Diuseldorfe", -  sakė jis.

 

A. Alichanovas teigia kalbėjęs su Vokietijos piliečiu, kuris apie tai papasakojo. Rusijos gubernatorius pridūrė, jog tokiu būdu regiono gyventojai, nuomojantys butus, turi galimybę užsidirbti daugiau pinigų dėka išaugusios paklausos.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(38)
(-37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (5)