[ŽT] „Rusijai reikia duoti garantijas, jog Ukraina neįstos į NATO.“ Šokiruojantis pareiškimas iš JAV  ()

Politikas mano, kad Rusijai reikia duoti garantijas, jog Ukraina neįstos į NATO.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Respublikonų partijos kandidatas į prezidentus Vivekas Ramaswamy sakė, kad Ukraina turėtų būti priversta padaryti „didelių nuolaidų“ ir JAV turėtų sutelkti dėmesį į konfrontaciją su Kinija.

Per ABC jis sakė, kad karinė parama Ukrainai yra mažiau svarbus tikslas nei santykiai su Pekinu. „Manau, kad grėsmė Nr. 1 JAV kariuomenei šiuo metu yra Kinijos ir Rusijos aljansas. Galvoju, kad toliau apginkluodami Ukrainą mes stumiame Rusiją į Kinijos rankas“, - sakė V. Ramaswamy.

Politikas teigė, kad „padarys tašką šiam karui“, jei V. Putinas nutrauks aljansą su Kinija. „Mums reikia taikiomis sąlygomis užbaigti karą Ukrainoje su rimtomis nuolaidomis Rusijai, įskaitant dabartinių kontrolės linijų įšaldymą Korėjos karo paliaubų susitarime... ko Ukraina nenorėtų daryti“, – sakė jis.

 

Taip pat, anot jo, Rusijai būtina suteikti „nuolatinį įsipareigojimą neįleisti Ukrainos į NATO“. „Tačiau mainais Rusija turi pasitraukti iš bendro karinio susitarimo su Kinija“, – pridūrė jis, sakydamas, kad JAV nenorėtų tuo pačiu metu konfliktuoti su dviem branduolinėmis supervalstybėmis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(43)
(-39)

Komentarai ()