„JAV bijo, kas dabar bus“ (Video)  ()

Sprogimas ant Kerčės pusiasalio tilto dar kartą parodė tikrąją Rusijos situaciją, nes okupantai teigia, kad tiltas „saugomas iš visų pusių“. Ukrainos partneriai po smūgių ant tilto nemato neteisėtų veiksmų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-18 „JAV bijo, kas dabar bus“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai „24 kanalui“ papasakojo visuomenės ir politinis veikėjas iš Jungtinių Valstijų, Viskonsino Roko apygardos deputatas Jurijus Raškinas. Anot jo, JAV pritaria Krymo tilto sunaikinimui. Tačiau dėl to jie turi tam tikrų rūpesčių.

Krymo tilto išpuolis Rusijoje jau vadinamas „teroristiniu aktu“. Tuo pat metu oficialusis Kyjivas neprisiima atsakomybės už liepos 17-osios ryto įvykius. Tačiau bet kuriuo atveju Ukrainai Krymo tiltas yra teisėtas taikinys.

„Čia niekas nekelia šio klausimo. Ukraina turi visas teises atkurti savo teritorinį vientisumą. Generolas Benas Hotgesas jau seniai sakė, kad šį tiltą reikia sugriauti, nes tai yra puiki logistinė parama Rusijos kariams,“ - pabrėžė Jurijus Raškinas.

Deja, Rusijos žiniasklaida pranešė, jog dabar atnaujintas geležinkelio transporto judėjimas tiltu. Smarkiai apgadinta automobilinė dalis.

Generolas B. Hotgesas nėra vienintelis, kuris mano, kad kariniu ir ideologiniu požiūriu tiltas gali būti sunaikintas. Tačiau dėl to JAV taikomos ir kitos atsargumo priemonės.

 

Po panašios atakos prieš 9 mėnesius V. Putino kariai pradėjo masinius Ukrainos energetikos, kritinės ir civilinės infrastruktūros apšaudymus. Todėl JAV baiminamasi, kokios bus šio išpuolio pasekmės.

„Tačiau tai, kad tiltą reikia sugriauti, akivaizdu. Tai dalis imperijos, kuri tokiu būdu bando susijungti su jai nepriklausančia teritorija“, – sakė JAV parlamentaras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(151)
(4)
(147)

Komentarai ()