4 superturtuolių taisyklės. Ką jie daro kitaip  (0)

Specialistės teigimu, itin turtingi žmonės mažiau rūpinasi taupymu ir ekonomija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvusi „Wall Street“ prekybininkė ir finansinio kapitalo fenomeno „Your Rich BFF“ įkūrėja Vivian Tu, pirmą milijoną uždirbusi būdama 27 metų, išsakė 4 nepopuliarias taisykles, kurių laikosi turtingi žmonės. Daugelis kitų jų nesilaiko, praneša CNBC.

Pasak ekspertės, pradėjus karjerą Volstryte, ji suprato, kad itin turtingi žmonės mažiau rūpinasi taupymu o labiau susitelkę į investicijas ir savo turto auginimą.

Stebėdama ir mokydamasi iš jų įpročių, Vivian Tu uždirbo pirmąjį milijoną sulaukus 27 metų. Ji atskleidė keturias nepopuliarias taisykles, kurių laikosi turtingi žmonės:

Nesijaudinkite, kokį paliksite įspūdį žmonėms. Turtingi žmonės daugiau savo perkamosios galios investuoja į turtą (dalykus, dėl kurių ilgainiui uždirba pinigus), o ne į įsipareigojimus (dalykus, kurie laikui bėgant jiems kainuoja pinigus). Jiems nesvarbu, ką tu apie juos galvoji, ar esi sužavėtas.

Turėkite gausos mąstymą. Daugelis žmonių turi stygiaus mąstymą – nuolatinį jausmą, kad „mums niekada neužteks pinigų, kad esame per žingsnį nuo nelaimės ir turime sutaupyti kiekvieną centą“. Turtingi žmonės turi gausos mąstymą. Kadangi jie žino, kad gali pasirūpinti savo sąskaitomis, jie nesijaudina. Tai suteikia jiems laisvę nuspręsti, ką jie nori veikti su savo laiku, o ne sutelkti dėmesį tik į tai, ką jiems reikia padaryti, kad išgyventų.

 

Galvokite ilguoju laikotarpiu. Turtingi žmonės supranta, kad kartais viskam reikia laiko, ir jie mielai laukia. Jie yra uždelsto pasitenkinimo karaliai ir karalienės.

Dalinkitės ir keiskitės. Turtingi žmonės yra strategiški ir žvelgiantys į ateitį ir supranta, kad kai jie atvirai dalinsis savo žiniomis, ir kiti žmonės mieliau dalinsis tuo, ką žino. Tai dar viena vertinga valiutos forma.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(1)
(9)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: