Dūmos deputatas: „JAV jau okupavo Rusiją, vyksta dalinis pasipriešinimas“  (1)

Po SSRS žlugimo ir pralaimėjimo Šaltajame kare Rusiją kolonizavo JAV. Jie pavergė Rusiją, siekdami atimti iš jos galimybę vykdyti nepriklausomą politiką. Nuo 1990-ųjų rusams galioja jiems svetimi įstatymai, parašyti amerikiečių. Ir tik retkarčiais Valstybės Dūmos deputatams pasiseka daryti įtaką dėl įstatymų leidybos iniciatyvų, kurių okupantai nekontroliuoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokia teorija dalijasi Jevgenijus Fiodorovas, Nacionalinio išsivadavimo sąjūdžio koordinatorius, Vieningosios Rusijos frakcijos Valstybės Dūmoje narys, Rusijos valstybės tarėjas ir Valstybės Dūmos Biudžeto ir mokesčių komiteto narys.

Fiodorovas 10 metų kovoja su „Rusijos kolonijine priklausomybe nuo JAV“. Jis ne kartą prisipažino, kad Rusijos Konstituciją laiko „kolonijiniu valdžios lapu, o įstatymus diktuoja amerikiečiai“.

Dimos Jakovlevo priimtą įstatymą, draudžiantį Amerikos piliečiams įsivaikinti rusų vaikus, ir įstatymą, draudžiantį homoseksualumo propagandą, Fiodorovas laiko reta sėkme. Tačiau jis pats buvo vienas iš tų, kurie pakeitė našlaičių įstatymą. Anot Fiodorovo, Valstybės Dūma sugebėjo atsispirti išorės spaudimui ir pateikti įstatymų projektus, kurie tariamai prisideda prie Rusijos, kaip suverenios valstybės, formavimosi.

Fiodorovas taip pat teigė, kad amerikiečiai kontroliuoja Rusijos žiniasklaidą – būtent jis pasiūlė įstatymo projektą dėl žiniasklaidos ir užsienio agentų, kad atsikratytų šios „įtakos“.

 

Fiodorovo teigimu, iš išorės kontroliuojami leidiniai nuo rusų slepia, kad jų šalis yra okupuota amerikiečių, taip pat siekia rusų tautos genocido ir Rusijos likvidavimo. Be to, Fiodorovas teigė, kad Rusija nuolat moka duoklę JAV, o Rusijos finansų ministerijos atstovai yra šio sąmokslo prieš Rusiją bendrininkai ir JAV agentai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(29)
(-21)

Komentarai (1)