Geekbuying skelbia specialią akciją prekėms iš ES sandėlių: nuo TV įrangos iki išmaniųjų telefonų su papildomis nuolaidomis, greitu pristatymu ir be papildomų mokesčių  ()

Turbūt daugelis pastebėjo, kad tos pačios prekės Kinijos interneto parduotuvės yra gerokai pigesnės nei lietuviškose interneto parduotuvėse, jau nekalbant apie tas kainas, kurias matome nuėję į prekybos centrus. Visgi, dar nemaža dalis žmonių baiminasi kažką sau naudingo ir reikalingo įsigyti iš Kinijos parduotuvių dėl galimų įvairių papildomų mokesčių. Visgi to galima nesunkiai išvengti - vienos parduotuvės visus mokesčius kompensuoja, kitos naudoja tokius siuntimo būdus, kad jų savaime nebūna, o dar kitos prekes parduoda iš Europoje esančių sandėlių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar sulaukėme pranešimo spaudai iš Geekbuying, jog jie per šios vasaros didijį prekių išpardavimą taiko labai gerą ir mums, europiečiams, naudingą akciją. Didelę dalį prekių galima įsigyti iš Europos sandėlių, vadinasi nebus jokių muito mokesčių ir mokėsime tik tiek, kiek kainuoja prekė bei pristatymas.

Galima pasirinkti iš 4 skirtingų sandėlių: Ispanijos, Vokietijos, Italijos ir Jungtinių Amerikos Valstijų. Pastarasis mums, žinoma, nėra aktualus - siunčiant iš jo labai tikėtina, kad sulauksite muitinės dėmesio. 

Taigi, lieka trys aktualūs sandėliai. Pasižvalgius po pasiūlymus, matyti, kad yra prekių, kurių kainos ir taip yra gerokai mažesnės nei perkant lietuviškose internetinėse parduotuvėse, bet šiuo metu Geekbuying dar taiko ir daugybę nuolaidų.

Prekių yra tiek daug, kad turbūt užtruktume labai ilgai kol visas išvardintume, o ir jums pabostų skaityti neįtikėtinai ilgą tekstą bei baigtųsi akcijų laikas ir ribotas prekių skaičius, tad pasakysime pačią esmę, o visą išsamią informaciją rasite apsilankę čia.

Geekbuying visas siūlomas prekes suskirstė į šiuos keturis skirtingus sandėlius. Kitaip tariant, skirtinguose sandėliuose yra ir tokių pačių, ir skirtingų prekių. Visoms joms taikomos skirtingo dydžio nuolaidos, tačiau mažesnių nuolaidų kaip 10 % nepavyko rasti, o maksimali nuolaida siekia ir daugiau kaip 50 %. Bendrai matyti, kad daugumai prekių taikomos nuolaidos siekia apie 25-35 %. 

Tad apsilankę Geekbuying.com svetainėje tiesiog pasirinkite konkretų sandėlį: Ispanijos, Italijos ar Vokietijos ir matysite visą prekių pasiūlą. Į ją įeina:

1) „Epic Flash Deals“ – tai pačios populiariausios, geriausiai pirkėjų vertinamos ir perkamiausios prekės su itin patrauklia nuolaida;

2) „TV Boxes“ – įvairi TV įranga, priedėliai;

3) „Wearables & Outdoors“ – išmaniosios apyrankės, laikrodžiai, dronai, veiksmo kameros ir kita įranga;

4) „Smartphones“ – išmanieji telefonai, čia galima rasti tik 60 eurų kainuojanti biudžetinį telefoną ir tikrų flagmanų už puikią kainą;

5) „Tablets & Laptops“ – planšetės, nešiojami kompiuteriai, žaidimų kompiuteriai ir viskam taikoma bent 16 % nuolaida;

6) Na ir „Home Gadgets“ kategorija, kurioje rasite namams skirtų naudingų įrenginių, kaip – robotai dulkių siurbliai, radijos, lempos, kameros, klaviatūros, „WiFi“ maršrutizatoriai ir dar daugiau.

Verta pastebėti dar vieną privalumą perkant iš ES sandėlių - prekės pristatomos kur kas greičiau, nei perkant iš Kinijos. Tiesa, dažnu atveju, net su nuolaidomis, jos būna brangesnės, nei perkant tiesiai iš Kinijos - sandėlio išlaikymas Europoje kainuoja ne taip jau pigiai. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(10)
(-6)

Komentarai ()