Google uždaro „Android Market“ skundų forumą programuotojams  (1)

„Google“ uždaro „Android Market“ forumą, kuriame programų kūrėjai galėjo išspręsti įvairias problemas, susijusias su pardavimo, programos platinimo klausimais, nesikreipdami į oficialius „Google“ pagalbos šaltinius. Toks sprendimas greičiausiai susijęs su taupymo politika, nors pasigirsta balsų, jog taip vengiama techninių problemų viešinimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiame forume viešai pagalba suteikdavo ir skundus išklausydavo kiti programuotojai. Programuotojams dabar siūloma visais klausimais kreiptis tiesiai į Google pagalbą – išplatintame pranešime nurodytomis nuorodomis.

„Asmeninė pagalba yra geriausias būdas išspręsti tokias problemas“ – rašoma pranešime. „Android“ eros pradžioje programuotojams kildavo daug problemų ir sunkumų suprasti, kaip veikia visa „Market“ sistema, todėl toks forumas buvo tikras išsigelbėjimas. Bet dabar, kai visi procesai yra daug geriau suprantami ir aprašyti, forume liko tik tokios problemos, kurių nepavyksta išspręsti be „Google“ įsikišimo. Todėl kreipimasis tiesiai į juos turėtu pagreitinti susidariusios situacijos sprendimą.

Tuo tarpu portalas theregister.co.uk svarsto, jog tokiu sprendimu „„Google“ bando išvengti gėdinančių viešų diskusijų, susijusių su „Market“ problemomis“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Liudas Sodonis
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)