„Google+“ bus galima naudoti anoniminius vardus  (10)

San Franciske vykstančioje konferencijoje „Web 2.0 Summit“ socialinio tinklo „Google+“ viceprezidentas Vic Gundotra ir vienas iš „Google“ įkūrėjų Sergey Brin pranešė, jog artimiausioje ateityje „Google+“ paslaugos vartotojai sulauks naujovių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau po kelių dienų „Google+“ sąskaitos bus integruotos su „Google Apps“ paslauga. Taip pat paskelbta, jog kompanija šiuo metu kuria sistemą, leisiančią socialinio tinklo dalyviams naudoti pseudonimus arba prisijungti anoniminiu režimu. Ši naujovė bus naudinga tiems, kurie dėl kokių nors priežasčių internetinėje erdvėje nepageidauja demonstruoti savo asmeninės informacijos. Tiesa, pastarosios funkcijos pasirodymo dar teks luktelėti. „Užtikrinti teisingą tokio funkcionalumo veikimą yra sudėtinga. Kompanijai reikia laiko, kol bus sugalvota, kaip vartotojai galės naudotis savo slapyvardžiais, radikaliai nepakeičiant „Google+“ vyraujančios bendravimo atmosferos. Kompanija taip pat sprendžia klausimą, kaip užtikrinti nepilnamečių teisę į privatumą“, – sakė Gundotra savo kalboje.

Šiuo metu „Google“ laikosi atsargaus požiūrio į naujų „Google+“ funkcijų diegimą. Integravimą su „Google Apps“ paskatino palyginti greita tinklo plėtra – šiuo metu tinkle užsiregistravę daugiau kaip 40 milijonų vartotojų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: