Naujas Gineso rekordas: skyrybos per "Twitter"  (0)

Besidomintiems Rytų kultūromis turbūt žinoma, jog čia vyrai gali išsiskirti su žmona paprasčiausiai išėję į gatvę (kad būtų liudininkų), pasakę tris kartus „talak“ („skyrybos“) ir tris kartus suploję delnais. Tačiau tokį faktą, jog taip galima pasielgti per "Twitter", turbūt žinojo ne visi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O būtent taip pasielgė Saudo Arabijos sostinės Rijado gyventojas Abdulazizas Goldšteinas, parašęs minėtą žodį tris kartus "Twitter" pranešime, adresuotame savo žmonai. Taip originaliai jis nusprendė išsiskirti su žmona, kadangi jo telefono sąskaitoje buvo pasibaigę pinigai, jis negalėjo nei paskambinti, nei parašyti SMS žinutės, juo labiau pasakyti gyvai, kadangi buvo išvykoje. Apie jokią šlovę, matyt, Abdulazizas tuo metu negalvojo.

Būtent vyro draugai patarė „herojui“ kreiptis į tarptautinį Gineso rekordų knygos komitetą su atitinkama užklausa. Ir ką jūs galvojate? Vyras buvo oficialiai įtrauktas į Gineso rekordų knygą kaip pirmas žmogus, skyryboms su žmona pasinaudojęs mikrotinklaraščių tinklu "Twitter".

Pabaigai reikėtų pažymėti, jog tame pačiame "Twitter" pranešime Abdulazizas, kaip niekur nieko, prie žinutės apie skyrybas pridėjo prašymą išnešti šiukšles ir nuvažiuoti paimti motiną iš bridžo klubo. Štai ir viskas, ko reikia, kad žmogus patektų į Gineso rekordų knygą. Deja, mums nežinoma žmonos reakcija, šiai gavus tokią žinutę. Įdomu, kas ją labiau nustebino: pačios skyrybos ar žinutės apie skyrybas gavimo būdas?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: