Užsidirbk 400 tūkst. JAV dolerių nulauždamas „Facebook“  (0)

Taip, jūs perskaitėte teisingai. Uždirbsite beveik milijoną litų, jei nulaušite „Facebook“ socialinį tinklalapį ar jo dalį. Įdomu ir tai, kad šiuos pinigus jums sumokės pats „Facebook“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Defcon“ programišių konferencijoje Las Vegase bendrovė „Facebook“ ne tik ieškojo saugumo ekspertų, bet ir pasakojo kaip galima užsidirbti 400 tūkst. JAV dolerių visiems sutiktiems iš eilės. Mat tokią sumą bendrovė jau išmokėjo programišiams už pranešimus apie rastas klaidas.

Jei saugumo ekspertams buvo siūlomas gerai apmokamas darbas bendrovės būstinėje, tai nemėgstantiems keltis anksti ryte ir traukti į darbą, ar gyvenantiems kitoje šalyje buvo siūloma ieškoti klaidų namuose. Radai klaidą? Raportuok! Atlygis priklausomai nuo rastos klaidos svarbos svyruoja nuo 500 iki 10 tūkst. JAV dolerių. Žinoma, norint tokiu būdu uždirbti milijoną, teks aptikti tikrai daugiau nei vieną programinę klaidą.

„Facebook“ saugumo komandos atstovas Fredas Wolensas teigė, kad tokia politika bendrovei leidžia lopyti esamas klaidas gerokai sparčiau ir leidžia socialinio tinklalapio vartotojams jaustis saugiau. F. Wolensas pasidžiaugė, kad gavus pranešimą apie klaidą, šioji užlopoma per artimiausią valandą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: