Naujos kartos žaidimai - smūgis žaidimų konsolėms (Video)  (13)

Panašu, jog dabartinės kartos žaidimų konsolės, kurios moraliai jau atgyveno savo geriausius laikus, pradedamos stumti į "šunkelius" nuo pagrindinės žaidimų kūrimo ir plėtros magistralės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Deja, kol kas nekalbama apie didelius žaidimų kūrėjus ar leidėjus, kurie laikysis įsikabinę "Xbox 360"/PS3/Wii iki kitos konsolių kartos pasirodymo (aišku, viskas daroma dėl finansinių išskaičiavimų), tačiau vadinamojo "indie" žanro projektų kūrėjai po truputį šios alternatyvos atsisako.

Štai "Cloud Imperium Games", kuri tarp savo sienų darbuojasi prie „kovinio kosmosimuliatoriaus“ "Star Citizen", jau patvirtino, kad žaidimas kuriamas išskirtinai PC platformai, kadangi kūrėjai visiškai nemato priežasčių, kodėl projektas turi būti tobulinamas, atsižvelgiant į „seną geležį“.

Priminsime, jog "Star Citizen" yra vienas iš sėkmingiausių projektų, kuris savo taupyklėje turi beveik milijoną JAV dolerių ir dar visas 14 dienų, kol bus nutrauktas lėšų rinkimas per sistemą "KickStarter". Iš viso žaidimo kūrėjams per minėtą sistemą bei savo oficialų puslapį pavyko surinkti daugiau nei $3.8 mln., taigi mūsų turėtų laukti tikrai turiningas projektas. Daugiau apie šį projektą žiūrėkite tolesniame video:

 

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(1)
(-1)

Komentarai (13)