Gandai: Naujos kartos „Xbox“ reikės interneto prieigos, duomenys bus imami tik iš HDD  (4)

„Sony“ pasielgė gana protingai ir visus gandus nutildė tiesiog pristačiusi naujos kartos „PlayStation“ žaidimų kompiuterį. Neaišku, kaip žada elgtis konkurentas „Microsoft“ ir kada jis pristatys naująjį „Xbox“, tačiau įvairiausi gandai apie šį įrenginį sklando jau labai ilgą laiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu pranešama apie du gandus. Vienas iš jų yra tas, jog integruotas „Blu-Ray“ grotuvas bus skirtas tik nuskaityti žaidimo diską, kai pats žaidimas bus įrašomas į žaidimų kompiuterio kietąjį diską. Žinoma, „Blu-Ray“ grotuvas filmus rodys iš disko, tačiau su žaidimais taip neva tikrai nebus.

Kita naujiena iš tiesų gana šokiruojanti atsižvelgiant į tai, kiek problemų ji yra sukėlusi žaidimų industrijoje praeityje. Teigiama, kad naujos kartos „Xbox“ neva visad reikės interneto prieigos. Apie ką mes kalbame? Kad ir „SimCity“ atvejį, kai žaidimą nusipirkę žaidėjai jo žaisti negalėjo, o parsisiuntę piratinę versiją tai darė be didesnių problemų.

Visgi jeigu „Microsoft“ ryžtųsi tokiam veiksmui, jie veikiausiai tam būtų tinkamai pasiruošę, o galbūt žodžiai „visad įjungtas, visad prisijungęs“ reiškia kažką kitką. Bet kokiu atveju, tokios DRM atšakos pradininkė „Ubisoft“ dėl didelių problemų agresyvios sistemos jau nebenaudoja kuris laikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: