Microsoft skelbia „veto“ įrenginiams, apjungiantiems Windows ir Android  (0)

Iki šiol buvo manoma, kad būtent Google uždraudė kompanijai ASUS išleisti hibridinį kompiuterį Transformer Book Duet TD300, kuris leidžia naudotis arba Google Android 4.1, arba Microsoft Windows 8.1. Vis tik šią savaitę paaiškėjo, jog su tokiu draudimu susijusi ir antroji pusė – korporacija Microsoft.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2014-03-18 Microsoft skelbia „veto“ įrenginiams, apjungiantiems Windows ir Android  (0)
  • 2014-03-18 Microsoft skelbia „veto“ įrenginiams, apjungiantiems Windows ir Android  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokią informaciją pateikė leidinys The Wall Street Journal, remdamasis savais šaltiniais. Kompanija ASUS šios informacijos kol kas nepatvirtino, tačiau šaltinis kalba ir apie kitų įrenginių su dviem operacinėmis sistemomis draudimą, pavyzdžiui, All-in-One tipo monoblokų Asus P1801 ir P1802.

Manoma, kad Microsoft nuo nesenų laikų oficialiai nepalaiko įrenginių, kurie leidžia pakrauti alternatyvią operacinę sistemą, ir tai tapo ASUS problemų priežastimi – naujų sprendimų platinimui praktiškai uždėtas „veto“.

Tiesa, ne visai aišku, ar visa tai galioja išmaniųjų telefonų segmentui. Visai neseniai trečias pagal dydį pasaulyje tokių įrenginių gamintojas – kinų kompanija Huawei – ruošiasi išleisti telefoną, kuriame bus galima naudoti tiek Windows Phone, tiek ir Android.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)