Microsoft parodė, ko vertas DirectX 12 (Video)  (12)

Neseniai išleistų vaizdo plokščių GeForce GTX 980 ir GTX 970 galimybes nusprendė pademonstruoti ir kompanija Microsoft bei jos padalinys, užsiimantis DirectX palaikymu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvo išleistas DirectX 12 technologinis demo klipas, kuriame matyti kadrai iš žaidimo Fable Legends, kuriamo varikliuko Unreal Engine 4 pagrindu.

„Nuostabi Fable Legends grafika buvo sukurta, pasitelkiant varikliuką Unreal Engine 4, todėl mes paprašėme draugų iš Lionhead Studios šiek tiek paeksperimentuoti kartu su mumis. Viso to rezultatu tapo technologinis demo klipas, kuris rodo turtingą ir realistišką Albiono pasaulį, o visa tai tapo įmanoma, nes buvo naudotas DirectX 12 ir Maxwell architektūra“,- teigė DirectX kūrėjai savo tinklaraštyje.

Taip pat pareikšta, kad su DirectX 12 bus dirbama lygiai tiek pat atvirai, kaip tai daro Epic Games, t.y. bus pasitelkta žaidėjų bendruomenė. Tiesa, nebuvo patikslinta, ar Xbox One skirtas rolių žaidimas Fable Legends bus perkeltas į PC, tačiau naujausių nVidia vaizdo plokščių naudojimas demo klipe rodo, kad tokia galimybė yra visiškai įmanoma.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(13)
(3)
(10)

Komentarai (12)