Kinijos turgelio stebuklai: kinai moka ne tik kopijuoti - nerasite nė vieno „Leagoo T1 Plus“ gudrybėms prilygstančio išmaniojo telefono  (2)

Į Kinijoje gaminamus išmaniuosius telefonus su didesne pagarba pradeda žvelgti net ir technologijų rinkos gigantai. Tačiau taip elgtis yra aiškus pagrindas, nes vietiniai Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojai savo sugebėjimus įrodo realiais darbais. Kinų išmanieji jau seniai gali pasigirti nepriekaištingai atrodančiu dizainu bei praktiškai žemiausia kaina rinkoje. Kiekvieną ketvirtį Azijoje pasirodantys nauji išmanieji telefonai taip pat vis geresnių įvertinimų susilaukia ir techninių charakteristikų kategorijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puikiu šiuos teiginius patvirtinančiu pavyzdžiu gali tapti išmanusis telefonas „Leagoo T1 Plus“. Pastarąjį Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šiuo metu galima įsigyti už 130 JAV dolerių. O kuo nustebinti šis pasaulinėje rinkoje visiškai niekam nežinomas gamintojas tikrai turi. Greta puikios išmaniojo telefono kainos, solidžiai atrodančio dizaino bei santykinai gero našumo „Leagoo“ produkcija taip pat išsiskiria ir unikaliais sprendimais, kurių kol kas negali pasiūlyti kiti telefonų gamintojai.

Pavyzdžiui, „Leagoo T1 Plus“ įdiegtas piršto antspaudų skaitytuvas pastarajame išmaniajame telefone yra naudojamas ne tik kaip biometrinė apsaugos sistema, bet ir kaip asmenukes (angl. selfies) lengvai padedantis fiksuoti sensorinis mygtukas.

Negana to, kinai taip pat sugalvojo, kad išmaniojo telefono „Leagoo T1 Plus“ ekranas gali būti panaudotas kaip primityvi blykstė. Tai, pasak jų, asmenukėse užfiksuotiems veidams suteikia sodresnes spalvas.

Būtina paminėti ir tai, kad „Leagoo T1 Plus“ 5,5 colių 1280 x 720 taškų raiškos ekraną nuo susibraižymų saugo „2.5D Corning Gorilla Glass“ stiklas. Be to, reikia atsižvelgti dar ir į tai, kad šio išmaniojo telefono storis yra vos 7,5 milimetro, o net 88% „Leagoo T1 Plus“ korpuso yra pagaminta naudojant metalą.

Šiuo atveju nustebinti gali ir 2660 mAh talpos baterija bei telefone įdiegtas greito baterijos įkrovimo techninis sprendimas. Prie viso to tikrai būtina paminėti, kad „Leagoo T1 Plus“ taip pat yra įdiegta „Android 6.0“ pagrindu sukurta unikali „Leago OS 2.0“ operacinė sistema.

Įvertinus tai, kad „Leagoo T1 Plus“ kaina yra tik 130 JAV dolerių, kiti techniniai parametrai irgi yra net labai geri. Už šią kuklią kainą gamintojas išmanųjį telefoną sugebėjo aprūpinti ne tik keturių branduolių „MediaTek MTK6737“ centriniu procesoriumi ir 3 GB operatyviąją RAM atmintine, bet ir 4G ryšio moduliu, dviejų SIM kortelių palaikymu bei 16 GB vidine atmintimi, kurią naudojant TF tipo atminties kortelę galima praplėsti dar 128 GB.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(43)
(28)
(15)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: