Itin stilinga belaidė kolonėlė su stovyklavimui pritaikytu LED šviestuvu ir integruotu mikrofonu  ()

„Bluetooth“ kolonėlės šiais laikais yra labai populiarios. Visgi, kai kurios iš jų atlieka kur kas daugiau nei iš jų tikimasi. L7 įrenginys yra kur kas daugiau nei paprasta „Bluetooth“ kolonėlė - jis atlieka visą eilę kitų funkcijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visų pirma, L7 yra šviestuvas. LED elementai šviečia 7 spalvomis, galima pasirinkti šviesos intensyvumo lygį. Šviesa nėra labai ryški, ji skirta daugiau nuotaikai kurti nei funkcionaliam apšvietimui, bet pravers, pavyzdžiui, stovyklaujant. L7 įrenginio apačioje yra speciali kilpa, leidžianti jį pakabinti tarsi šviestuvą palapinėje ar tiesiog kur nors lauke.

O pasiimti su savimi šį įrenginį norėsis, jei vyksite stovyklauti. Tai nėra viena iš tų kolonėlių, kurias galima nuolat nešiotis drauge - L7 tam tiesiog per didelė. Tačiau 2000 mAh baterijos pakaks 5 muzikos klausymo valandoms, o ir LED šviestuvas per greitai jos iškrauti neturėtų. L7 turi ir FM radiją, todėl pramogų nepritrūks.

Aišku, bene pagrindinė L7 funkcija - groti muziką. Tai - labai paprastas įrenginys, todėl audiofilų savo atkuriamos muzikos kokybe nepriblokš. Tačiau daugeliui patiks minkštas, švarus garsas ir tai, kad muziką lengva kontroliuoti ant įrenginio esančiais mygtukais.  „Bluetooth“ sąsaja leidžia L7 naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą - kolonėlėje yra garsiakalbis.

Kadangi L7 yra gana didelė, ji dažniausiai taip ir liks stovėti ant naktinio staliuko. Jos skleidžiama šviesa gali kurti jaukią atmosferą, o pats įrenginys atrodo šiuolaikiškai ir minimalistiškai. Įdomu tai, kad gamintojas leidžia pasirinkti viršutinio dangtelio spalvą - šiuo metu siūlomi 4 variantai.

Taigi, L7 yra paprastas įrenginys, atliekantis net kelias funkcijas. Nesvarbu ar ji nuolat stovės jūsų kambaryje ar kabos palapinėje, visuomet galėsite džiaugtis šviesa ir muzika, kuri gali groti iš išmaniojo įrenginio, atminties kortelės ar FM radijo bangu. L7 kainuoja €23,37.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()