10 itin pigių, bet naudingų įrankų iš Kinijos: lazerinis termometras ir gulsčiukas, „Xiaomi“ atsuktuvų komplektas, lankstus suktuvo antgalis, elektroninis slankmatis ir net juvelyrams tinkamas grąžtas (Video)  (2)

Ką nors kurti savo rankomis yra labai malonu. Šiais laikais labai daug laiko praleidžiame žiūrėdami į ekranus, todėl šioks toks darbas rankomis yra kaip atgaiva. Tačiau tam reikia įrankių. Pristatome 10 puikiai pirkėjų vertinamų įrankių iš Kinijos, kurie yra savaip naudingi ir įdomūs.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-01-12 10 itin pigių, bet naudingų įrankų iš Kinijos: lazerinis termometras ir gulsčiukas, „Xiaomi“ atsuktuvų komplektas, lankstus suktuvo antgalis, elektroninis slankmatis ir net juvelyrams tinkamas grąžtas (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Laikrodininko akiniai 9892GJ

Tai - akiniai su didinamaisiais stiklais. Juos galima pasirinkti pagal daromo darbo detalumą - rinkinyje rasite 10, 15, 20 ir 25 kartus didinančių lęšius. Tiesa, lęšiai nėra stikliniai, tačiau jų mėgėjams tikrai pakaks.

Geriausia tai, kad lęšių laikikliai yra reguliuojami. Juos galėsite pritaikyti prie savo darbo ir galvos padėties. Galiausiai, abiejuose šių kiek keistai atrodančių akinių pusėse yra po vieną LED elementą. Taip apšvietimas visada bus nukreiptas ten, kur jums jo labiausiai reikia.

Gamintojas teigia, kad 9892GJ tinka elektronikos, juvelyrikos, manikiūro ir kitų smulkių darbų entuziastams. Plastikinių lęšių išsigąsti nereikėtų - dėl jų šių akinių kaina yra mažesnė. 9892GJ akiniai kainuoja  €6,76.

2. „Almighty Eagle Claw C8“ multifunkcinis įrankis

Multifunkcinis įrankis yra vienas iš tų daiktų, kurie gali išgelbėti patekus į nemalonią situaciją. Tokį įrankį svarbu turėti savo automobilio daiktadėžėje, garaže ar namie. „Almighty Eagle Claw C8“ yra puikus pasirinkimas, nes už patrauklią kainą gausite daugybę svarbių funkcijų.

„Almighty Eagle Claw C8“ turi peilį, pjūklelį, porą butelių atidarytuvų, žirkles, dildę, ylą ir eilę kitų įrankių. Viskas sutelpa į kompaktišką 9,5 cm korpusą. Šis multifunkcinis įrankis sveria vos 160 gramų, yra tvirtas ir atrodo neblogai. „Almighty Eagle Claw C8“ kainuoja  €10,36.

3. „Xiaomi Wiha 24 in 1“ atsuktuvų komplektas

Geriausias būdas išsiaiškinti, kaip kas nors veikia, tą daiktą išardyti. Elektronikos gaminiai įprastai turi itin smulkius varžtus, daug jų būna apskritai nestandartiniai. Daugiausia sunkumų kyla, kai vienas gaminys turi kelių tipų to paties dydžio varžtus. Visgi, „Xiaomi“ siūlo išeitį - labai kompaktišką ir kokybišką atsuktuvų rinkinį.

„Xiaomi Wiha 24 in 1“ - tai 24 atsuktuvų galvutės ir viena rankena labai patogiame, kompaktiškame dėkle. Galvutės yra plieninės, o rankena bei dėžutė - aliumininės. Taip užtikrinama, kad šis atsuktuvų rinkinys bus apsaugotas ir tarnaus ilgą laiką. Atsuktuvų galvučių profiliai yra pavaizduoti virš kiekvienos vietos, todėl lengvai atseksite, kur kas sudėta. „Xiaomi Wiha 24 in 1“ atsuktuvų rinkinys kainuoja €22,83.

4. Lazerinis gulsčiukas

Dažnai juokaujama, kad gulsčiukas statybose - tik pagalbinis įrankis pradedantiesiems. Aišku, iš tikrųjų, tai yra būtinas įrankis bet kuriose statybose ar namų remonte. Lazerinis gulsčiukas yra dar naudingesnis už tradicinį, nes ant įvairių paviršių gali rodyti idealiai tiesias, su grindimis ar sienų briaunomis paraleles linijas.

Lazerinis gulsčiukas praverčia ir tuomet, kai norite įrengti apšvietimą. Nebūtina visko nuspręsti šviestuvus laikant iškeltus prie lubų. Schemas galite išsidėlioti ant grindų, o tuomet lazerio pagalba perkelti ant lubų. Galiausiai, lazerinis gulsčiukas yra labai naudingas įrankis ant nelygių paviršių braižant idealiai tiesias linijas (kaip padarė šis meistras, gamindamas akmeninę kriauklę).

Šis lazerinis gulsčiukas kainuoja €5,48, yra lengvas ir turi 50 mW lazerį.

5. Lankstus suktuvo antgalis

Elektriniai grąžtai ir suktuvai yra tiesiog nuostabūs įrankiai. Visgi, jie telpa ne visur - pačius sudėtingiausius varžtus tenka įveikti paprastais atsuktuvais. Visgi, tokių situacijų sumažės, jei turėsite lankstų suktuvo antgalį.

„295mm Flexible Shaft“ vadinamas įrankis turi plastikinę rankovę, kurioje ir sukasi lanksti ašis. Ją galima sulenkti kokiu tik nori kampu. Aišku, labiausiai užsispyrusių varžtų įveikti gali ir nepavykti, nes kai kuriose vietose bus sunku prispausti atsuktuvo galvutę, tačiau daugeliu atveju tai - labai naudingas įrankis. Šis lankstus suktuvo antgalis dabar kainuoja €1,68.

6. „3.5m Mini Android Endoscope“

Kartais norisi pažiūrėti ten, kur jūsų galva netelpa. Tam ir skirti endoskopai - ant plono, lankstaus, bet kartu ir standaus laido sumontuota kamera. Šis jungiasi tiesiai prie jūsų išmaniojo telefono ir yra atsparus drėgmei bei dulkėms (IP67). Ant kabelio rasite mygtuką nuotraukoms daryti ir LED apšvietimo reguliatorių.

Bendras endoskopo ilgis - 3,5 m. Jis vaizdą fiksuoja 640 × 480p  raiška, 30 kadrų per sekundę greičiu. Galo su kamera skersmuo - 7 mm, taigi ji tilps ir į mažiausias angas. Šis endoskopas kainuoja vos mažiau nei 6 eurus.

7. 100 mm slankmatis

Slankmatis - labai geras įrankis smulkių daiktų išmatavimui. Elektroninis slankmatis yra labai patogus prietaisas, praverčiantis dirbant ir su plastikais, ir su metalu, ir su medžiu. Labai geri ir tikslūs slankmačiai yra labai brangūs, tačiau jei idealaus tikslumo nesiekiate, jums pakaks ir gana pigaus kiniško gaminio.

„100 mm Digital Vernier Caliper“ vadinamas slankmatis yra pagamintas iš anglies pluošto. Jis leidžia anuliuoti reikšmę ir matuoja 0,1 mm tikslumu. Didelį LCD ekraną turintis slankmatis kainuoja  €5,46.

8. USB lituoklis

Lituoklis - svarbus elektronikos mėgėjo įrankis. Šie įrenginiai būna ir visai paprasti, ir net labai sudėtingi ir brangūs. Visgi, tarp jų USB lituoklis atrodo kiek neįprastai.

Šis lituoklis įkaista per 15 sekundžių ir atvėsta per 30. Jis yra 8 W galingumo - nedaug, bet prisiminkite, kad jis yra tiesiog prijungiamas prie USB lizdo. Gamintojas teigia, kad jo galvutė yra ilgaamžė, tačiau pats įrenginys yra gana pigus.

Aišku, palikti jo be priežiūros nereikėtų, tačiau jis ir pats nenaudojamas po 25 sekundžių turėtų išsijungti. USB lituoklis kainuoja €4,56.

9. Bekontaktis termometras GS320

Bekontakčiai termometrai praverčia ne tik smalsiems žmonėms, bet ir elektronikos entuziastams. Jie leidžia nustatyti, kuris komponentas perdegė ar per daug įkaista. GS320 gali išmatuoti paviršių temperatūrą nuo -50 iki +360 laipsnių Celsijaus. 

Tikslumas – 1,5 laipsnių. Juo naudotis labai paprasta – tereikia nukreipti į objektą (tai padaryti padeda lazerio spindulys) ir ekrane pasirodys temperatūra.

Tam, kad termometrą tiksliau nutaikytumėte, jis naudoja lazerį. LCD ekranas gali būti apšviestas, kad tiksliau matytumėte reikšmę. GS320 naudoja dvi AAA standarto baterijas, dedamas į įrenginio rankeną. 

GS320 bekontaktis termometras siūlomas su nuolaida ir kainuoja viso labo  €6,76.

10. Greitas rankinis grąžtas

Modeliuotojai, juvelyrai ir kiti smulkius daiktus gaminantys žmonės džiaugsis sužinoję apie šio daikto egzistavimą. Tai - labai smulkias skyles gręžiantis rankinis grąžtas. Tereikia į laikiklį įstatyti 0,1-2 mm skersmens grąžtą ir nuspausti spyruokle prilaikomą įrankio galą. Vos keli paspaudimai sukurs tikslią mažą skylę ten, kur jums jos ir reikia.

Šis grąžtas kainuoja  €3,21.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(24)
(4)
(20)

Komentarai (2)