Kokios yra „iPad“ atsparumo kvailam elgesiui ribos? (Video)  (5)

Ši naujiena iš humoro srities - vienas vyras patikėjo gandais, esą planšetinis kompiuteris „iPad“ gali matuoti svorį. Kaip ir reikėjo tikėtis, bandydamas pamatuoti savo svorį, jis įrenginį sulaužė. Tiesa, šis asmuo ne vienintelis "eksperimentatorius" - jo "kolega" planšetinio kompiuterio atsparumą testavo tiesiog mėtydamas jį ant asfalto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Interneto svetainės „Reddit“ vartotojas, pravarde „mstrkrftr“, paviešino savo elgesio pasekmes – sulaužytą planšetinį kompiuterį. „Kažkoks šiknius man sakė, kad su „iPad“ galiu pamatuoti savo svorį“, – taip jis paaiškina nuotraukos reikšmę. Vyras priduria, kad bandydamas pamatuoti svorį su „iPad“ padėjo jį ant medinių grindų ir užlipo su batais. „Bet kokiu atveju, kas skaito prakeiktas instrukcijas?“, – ironizuoja jis.

Ši nuotrauka sulaukė daugybės komentarų. Vieni internautai vyrą užjaučia, kiti šaiposi, o dalis jų abejoja, ar vyras išties toks kvailas, kad bandė pamatuoti savo svorį su planšetiniu kompiuteriu. Esą tai gali būti rinkodaros triukas.

Kitas internautas prieš savaitę paviešino vaizdo įrašą, kuriame nufilmavo, kaip kelis kartus numeta „iPad“ ant žemės. Maždaug pusantro metro kritimą ant kiliminės dangos planšetinis kompiuteris „atlaiko“, tačiau priekine dalimi ant asfalto nukritęs įrenginys suskilinėja:


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: